Malzemeler: 60 gr. pirinç 50 gr. tuzsuz tereyağı 3 gr. tuz 2 gr. beyaz biber 50 gr. ıspanak 80 ml. kırmızı şarap 50 cl. tavuk suyu 20 ml. zeytinyağı 80 gr. parmesan peynir 5 gr. dilimlenmiş beyaz soğan 3 mg. safran
Soğanı zeytinyağı içinde birkaç dakika için kavurun. Pirinci ve safranı ekleyip birkaç dakika daha kavurun. Kırmızı şarabı ekleyin ve buharlaşana kadar pişirin. Tavuk suyunu yavaş yavaş ekleyin ve 15 dakika ağır ateşte kaynatın. Pirinçler yumuşayınca tereyağı ve parmesan peyniri ekleyin.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...