Hardallı Patates Salatası

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 3 yemek kaşığı tereyağ
10 adet taze patates
2 adet tavuk göğsü
1 adet kırmızı soğan
3 diş sarımsak
4 adet taze soğan
1 adet kıvırcık salata
tuz-karabiber
Sosu: 1 çay bardağı zeytinyağı, 1 yemek kaşığı hardal, 2 yemek kaşığı mayonez

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Taze patatesleri haşalyıp, kabuğınu soyduktan sonra küp küp doğrayın. Kırmızı soğanı ayıklayıp, piyazlık doğrayın. Sarımsakları ayıklayıp, kıyın. Taze soğanları ayıklayıp, ince ince doğrayın. Tavuk göğüslerini küçük küpler halinde doğrayın. Kıvırcık salatayı ayıklayıp, kıyın. Yayvan bir tencerede tereyağı kızdırıp, içine küp küp doğranmış tavuk göğüslerini ilave edip, tavuk etlerini Sana Crème Bonjour iyice kızartın. Tavuk etleri renk alıp, kızarınca içine piyazlık doğranmış Kırmızı soğanı ve kıyılmış sarımsakları ilave edip, soğanlar kızarana kadar kavurun.
Kırmızı Soğanlar pişince harcın içine kıyılmış Taze soğanları , doğranmış taze patatesleri ve tuz-karabiber ilave edip, bir taşım pişirin. Pişen Harcı , yayvan tabağa alıp, soğutun. Servis tabağına ilk önce kıyılmış kıvırcık salata yapraklarını dizin. Üzerine soğumuş patatesli tavuklu harcı koyun.
Sosu için ;küçük bir kasede mayonezi, hardalı, zeytinyağını karıştırın. En son olarak harçlı salatanın üzerine sosu gezdirip, servis edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT