Balık Omleti

Kişi Sayısı: 3 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: Yarım kg. kefal (ya da beyaz etli başka bir balık)
1 soğan
1/2 çorba kaşığı tuz
5 dal maydanoz
5 yumurta

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Balıkları ayıklayıp yıkadıktan sonra parçalara ayırıp bir tencereye yerleştirin. Balıkların üzerlerini örtecek kadar su koyup soğan ve maydanoz dallarıyla birlikte haşlayın. Su kaynadıktan sonra tuzunu katıp 15 dakika pişirin. Tencereyi ocaktan alıp balıkları sudan çıkarın. Balıklar soğuduktan sonra deri ve kılçıklarını çıkarıp didikleyerek küçük parçalara ayırın. Diğer tarafta yumurtayı çırpıp balıkla karıştırın. Tavaya bir miktar yağ koyup kızdırın. Hazırladığınız malzemeden tavanızın büyüklüğüne uygun miktarda tavaya dökerek pişirin. Sıcak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT