Biftek Bohçası

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 6 dilim ince dövülmüş biftek
3 adet yumurta
6 dilim pastırma
6 dilim kaşar peyniri
1/2 su bardağı un
1/2 su bardağı galeta unu
Tuz, karabiber
Kızartmak için sıvı yağ
Kürdan

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Çok iyi dövülmüş eti tuzlayıp biberleyin. Etlerin arasına birer dilim pastırma ve kaşar peyniri yerleştirin. İkiye katlayıp, uç taraflarından kürdanla tutturun. Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, sonra galeta ununa bulayıp, kızgın sıvı yağda kızartın. Sıcak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT