Çevirme

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 1 kg kuşbaşı kuzu eti
5 adet orta boy patlıcan
2 adet soğan
1 adet havuç
1 yemek kaşığı margarin
2 adet sivri biber
2 su bardağı pirinç
1 kase Yoğurt
tuz, karabiber
kızartmak için sıvı yağ

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Kuşbaşı doğranmış et, soğan, havuç ve sivri biberleri margarinde kavurun. Patlıcanları alacalı soyup uzunlamasına üçe bölün. Acısını çıkarmak için tuzlu suda bekletin. Sıkıp kızgın sıvı yağda kızartın. Kızarttığınız patlıcanları, tencerenin zeminine yerleştirin. Üstüne kavrulmuş malzemeleri ve 2 su bardağı pirinci koyun. 3 1/3 su bardağı sıcak su ekleyip kısık ateşte pişirin. Düz bir servis kabına tersyüz edip yoğurtla birlikte servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT