Domates ve Hardal Soslu Izgara Fileto

Yeme İçme Yemek Tarifleri Et Yemekleri Domates ve Hardal Soslu Izgara Fileto

Kişi Sayısı: 2 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 200 gr. fileto
5 gr. biberiye
3 gr. adaçayı
5 gr. maydonoz
30 gr. sarı domates
40 gr. kırmızı domates
30 gr. toz şeker
30 gr. dijon hardalı
3 gr. tuz
3 gr. beyaz biber
20 ml. zeytinyağı
30 gr. tuzsuz tereyağı
30 ml. beyaz şarap
Garnitür olarak 30 gr. patates

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Hazırlanışı: Filetoyu adaçayı ve biberiyeli zeytinyağında bekletin. Ağır ateşte ızgara yapın.
Sos için: Şekeri ateşte karamelize edin. Tereyağını ve beyaz şarabı ekleyin. Birkaç dakika kaynatın ve hardalı ekleyin. Küçük domatesleri ikiye ayırıp sote edin. Tuz, biber ve hardal ekleyin. Kızarmış veya fırında patates ile servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT