Fasulye Soslu Brokolili Biftek

Yeme İçme Yemek Tarifleri Et Yemekleri Fasulye Soslu Brokolili Biftek

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 60 Dakika

Malzemeler: 1 yemek kaşığı kızartma yağı
225 gr. ince dilimlenmiş yağsız biftek
225 gr. brokoli
115 gr. mısır konservesi
3-4 yemek kaşığı su
2 adet çarpraz dilimlenmiş pırasa
227 gr. dilimlenmiş konserve kuzu kestanesi
Salamura İçin:
1 yemek kaşığı mayalanmış esmer fasulye sosu
2 yemek kaşığı soya sosu
2 yemek kaşığı elma sirkesi
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
1 çay kaşığı tuz
2 çay kaşığı sarmısak sos
2,5 cm büyüklüğünde soyulup ince ince doğranmış taze zencefil kökü

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Önce salamurayı hazırlayın. Mayalanmış fasulye sosunu bir kapta ezerek püre haline getirin. Geri kalan malzemeyi de kaba ekleyin. Bifteği ince ince dilimleyip, salamuraya koyun. Ardından bifteği karıştırıp, salamuraya iyice buladıktan sonra birkaç saat veya bütün gece buzdolabında dinlenmeye bırakın. Biftekleri süzüp, salamurayı saklayıp, etleri de kızarttıktan sonra bir tabağa dizin. Brokoliyi küçük parçacıklara bölüp, kızgın yağda mısır konservesini, suyu ve brokoliyi de ekleyip karıştırdıktan sonra sebzeler az pişecek şekilde kaynatın. Pırasa ve kuzu kestanelerini brokoli karışımına ilave ettikten sonra 1-2 dakika daha karıştırın. Daha sonra eti tekrar tavaya alın ve salamurayı üzerine dökün. Yüksek ısıda sebzeler pişene dek karıştırın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT