Mantarlı Kuzu Eti

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 1 kg. kuzu eti
500 gr. mantar
25 gr. tereyağı
250 ml. krema
1 demet maydanoz
2 diş sarımsak
zeytinyağı
tuz
karabiber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Eti tuzlayıp biber serpin, ardından zeytinyağı ile yağlayın. Dört kaşık zeytinyağı ilavesiyle 200 derecelik fırında 1 saat pişirin. Soğumaya bırakın. Bir kapta bir bardak sıcak su, krema ve 100 gram kıyılmış ve temizlenmiş mantarı karıştırın. 15 dakika pişirin. Diğer yanda, kalan mantarları ince ince kıydıktan sonra tereyağıyla birlikte harlı ateşte pişirin. Sarımsakları, tuz ve biberi ilave edin. 15 dakika daha pişirdikten sonra kıyılmış maydanozu da katın, sarımsakları çıkarın. Servis tabağına dilimlenmiş kuzu etini yerleştirip üzerine mantar sosunu dökün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT