İrmik Tatlısı

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 12 çorba kaşığı toz şeker
9 çorba kaşığı irmik
1 kilo süt
1 çorba kaşığı katı yağ
3 adet muz
jöle için: 1 su bardağı soğuk su
1 su bardağı sıcak su
muz jolesi

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Bir tencerede malzemeler karıştırılıp muhallebi kıvamında pişirilir. İçine 1 çorba kaşığı katı yağ ilave edilip karıştırılır. Borcam ıslatılıp içine muhallebi dökülür. Buzdolabında soğutulur. Diğer tarafta jöle 1 su bardağı soğuk su ve 1 su bardağı sıcak suyla karıştırılarak hazırlanır. Soğumuş olan muhallebinin üzerine ince ince muz doğranır ve hazırlanan jöle dökülür. Buzdolabında bekletildikten sonra servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT