Havuç Salatası

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 20 Dakika

Malzemeler: 2 iri havuç (450 gr.)
2 çorba kaşığı zeytinyağı (30 ml.)
2 diş ince kıyılmış sarmısak
2 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı şeker
3 çorba kaşığı maydanoz
1 limonun suyu
Tabak süsü için maydanoz
Tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Havucu robotta rendeleyin. Yağı tavada kızdırın ve sarmısağı 2-3 dk. kavurun. Tuz, kimyon, kırmızı pul biber, biber salçası ve şekeri ilave edin, karıştırın. Karışıma maydanoz ve limon suyunu ilave edin. 1 su bardağı havucu yavaş yavaş ekleyip 3-5 dk. kaynatarak pişirin. Ateşten alın. Geri kalan pişmemiş havuçları, pişirdiğiniz karışıma ilave edin ve soğumaya bırakın.Havuç salatasını en az 1 saat buzdolabında beklettikten sonra, üzerine kıyılmış maydanoz serperek servis yapın.
*Süzme yoğurt ile servis yapabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT