Kabak Püresi

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 3 adet orta boy kabak
3 çorba kaşığı mayonez
3 çorba kaşığı yoğurt
3-4 diş sarımsak
1 demet dere otu yada yarım demet maydanoz
Tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Kabaklar soyulup küçük küçük doğranır. Üzerine 1 çay bardağı su ilave edilerek yumuşayıncaya kadar haşlanır. Sonra suyu süzülerek tencereden alınır. Diğer bir kapta iyice ezilerek püre haline getirilir. Püre soğuduktan sonra içine, dövülmüş sarımsak,yoğurt mayonez,tuz ve arzuya göre kıyılmış dere otu yada maydanoz ilave edilir, biraz tuz serptikten sonra iyice karıştırılır. Üstüne maydanoz veya dereotu konarak servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT