Domatesli Arpa Şehriye Yahnisi

Yeme İçme Yemek Tarifleri Pilav ve Makarnalar Domatesli Arpa Şehriye Yahnisi

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 20 Dakika

Malzemeler: 2 su bardağı domatesli arpa şehriye
10 adet arpacık soğan
2 adet yeşil biber
2 çorba kaşığı sotelik dana eti
2 çorba kaşığı margarin
2 su bardağı su
Tuz, karabiber, yenibahar

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Yağ eritilir, etler iyice kavrulur. Domatesli arpa şehriyeler eklenir, 1-2 dakika daha kavrulur. Arpacık soğanlar, ince kıyılmış biberler ve dilediğiniz kadar tuz ilave edilip karıştırılır. Su koyulur, kaynayınca defne yaprağı atılır, kısık ateşte 20 dakika pişirilir. Ateşten alındıktan sonra baharatı ilave edilir. Defne yaprağı içinden alınarak servis yapılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT