Lezzetini Kenara Taşıyan Pizza “Yeni Italiano”

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzetini Kenara Taşıyan Pizza “Yeni Italiano”

Pizzalarına olan güvenini “Beğenmezsen Bedava” iddiası ile ispatlayan Domino’s Pizza, müdavimi olduğunuz lezzet Italiano’nun yeni “sarımsak kenar” alternatifi ile pizzanın kenarına dikkat çekiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 17, 2012

17.05.2012

Lezzetli, taze, hızlı ve pratik bir ziyafet denince akla gelen pizza Domino’s, dayanılmaz lezzetini kenarlarına da taşıyor. Pizza keyfini daha da artırmak için sürekli kendini yenileyen Domino’s, peynir ve baharatlarla harmanlanan yeni “sarımsaklı kenarı”yla eşsiz pizza lezzetleri sunmaya devam ediyor. Akıllarda yer eden lezzeti Italiano’yu yenilenen kenarıyla sunan Domino’s Pizza, alışkanlıkları değiştiriyor. Farklı, dayanılmaz ve unutulmaz tatların yaratıcısı Domino’s Pizza, tutkunu olacağınız “Yeni Italiano”’nun orta boyunu 01–30 Mayıs tarihleri arasında sadece 12,90 TL’ye lezzet düşkünleriyle buluşturuyor.

Türkiye’ye evlere servis anlayışını getiren Domino’s, gerçekleştirdiği ilkler ve geliştirdiği yeniliklerle pizza dünyasına damgasını vurmaya devam ediyor. Pizzalarına olan güvenini “Beğenmezsen Bedava” iddiası ile ispatlayan Domino’s Pizza, müdavimi olduğunuz lezzet Italiano’nun yeni “sarımsak kenar” alternatifi ile pizzanın kenarına dikkat çekiyor.

Dumanı üstünde tüten pizzaları 30 dakika içerisinde sevdiklerinizle paylaşmanızı sağlayan Domino’s, lezzetini taze malzemelerinden ve lezzet ustalarından alıyor. İnce, incecik ve normal hamur alternatifleriyle her zevke hitap eden Domino’s Pizza, Yeni Italiano’nun orta boyunu 01–30 Mayıs tarihleri arasında çok özel bir fiyatla, sadece 12,90 TL’ye sunuyor.

Domino’s’un yeni lezzeti Italiano; mozerella peyniri, yüzde 100 dana etli küp sucuk, mantar, siyah zeytin, kırmızı köz biber ve kekikten oluşan zengin içeriğiyle birlikte mis gibi sarımsak kenarıyla da beğeni topluyor.

Pizzalarını aşkla hazırlayan Domino’s Pizza’nın yenilenen tadını keşfetmek için siz de hemen bir “Yeni Italiano” siparişi verebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT