Prototype’da Kendi Pizzanı Kendin Yarat!

Prototype’da Kendi Pizzanı Kendin Yarat!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Prototype’da Kendi Pizzanı Kendin Yarat!

Akdeniz lezzetlerinin en güzel tatlarını hazırlayan Pasta Pizza’yı pizza severlerle buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 26, 2015

Menüsünde birbirinden lezzetli Akdeniz usulü pizzalara yer veren Pasta Pizza, malzemelerini kendin seçebildiğin kişiye özel pizzalarıyla öğle yemeklerinizi keyfe dönüştürüyor.

Maslak No. 1’de açıldığı günden bu yana iş yaşamının yoğun temposundan kaçmak isteyenlere farklı lezzet alternatifleri sunan Prototype, ezber bozmaya devam ediyor. Özel konsepti ile yeme – içme restoranlarının arasında öne çıkan mekan, Akdeniz lezzetlerinin en güzel tatlarını hazırlayan Pasta Pizza’yı pizza severlerle buluşturuyor.

Seçtiğin 3 malzemeyle sana özel pizzan hazır!

Margherita, Veggie ve Seafood gibi farklı tatlarda pizzaları bulunan Pasta Pizza, “Pizza Prototype” adını verdiği kişiye özel hazırlanan pizzasıyla misafirlerine kendi damat tatlarına göre lezzetler oluşturma imkanı sunuyor. Kuru et, mısır, mantar, kabak, biber, patlıcan, domates, deniz ürünleri ve jalapeno gibi malzemelerden size uygun olan 3 tanesini seçerek oluşturabildiğiniz pizzanız dışında 20’den fazla farklı alternatifler de sunan Prototype, aynı zamanda pizzanızı izleme olanağı da sunuyor.

Fırına verilirken ya da makarna hamuru yapılırken izleyebildiğiniz, sıcak ortamıyla en keyifli molaların adresi Prototype, en güzel pizzaları yemek için sizi Maslak No 1.’e davet ediyor.

Pizza Prototype Fiyatı: 17,50 TL

Adres: Eski Büyükdere Cad. No/1 Maslak – İstanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT