Body Worlds Animal Inside Out

Tarihler: 23 Şubat 2024 Cuma ~ 23 Şubat 2034 Perşembe 23 Şubat 14:00 - 23 Şubat 21:00

Yer: Metropol İstanbul AVM

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ertuğrul, Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı, Gazi Sokak Ataşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2024 ~ Şub 23, 2034

Hayvanlar aleminin muazzam çeşitliliğine ve organizmaların karmaşıklığına hayranlıkla bakacağınız bu anatomik sergi, sadece hayvanların iç yapısının karmaşıklığını göstermekle kalmıyor, aynı zamanda farklı hayvan türlerinin anatomilerini ve organlarını nasıl doğal yaşam alanlarına mükemmel bir şekilde adapte ettiklerini de gözler önüne seriyor.

Doğal yollarla hayatını kaybetmiş 

gerçek hayvan bedenlerinin

, plastinasyon teknolojisiyle estetik ve sanatsal bir şekilde sergilendiği bu etkinlikte, 3.2 tonluk bir filden dev bir zürafaya, yaklaşık 100 farklı hayvan türünü keşfedeceksiniz.

BODY WORLDS: ANIMAL INSIDE OUT, insanları hayvanlar dünyasını dikkatsizce ve bencilce yok etmemeye davet ediyor ve onların yaşam döngülerine saygı göstermemiz gerektiğini vurguluyor. ANIMAL INSIDE OUT, BODY WORLDS'ün bir uzantısıdır ve Türkiye'de ilk kez HUPALUPA EXPO tarafından sergilenmektedir. Bu benzersiz deneyimi kaçırmayın!

https://anatomisergisi.com

Etkinlik Kuralları:

- Biletler, satın alınan tarih ve seans için geçerlidir. Lütfen biletlerinizin tarihleri ve seans saatleri konusunda dikkatli olun.- Sergi ziyaret süresi ortalama 1 saattir.- Satın alınan biletler iade edilemez.- Sergiye katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizasyona ait olup, katılımcı sergiye katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Sergi alanına evcil hayvan ile giriş yapılamamaktadır.- 1 Aralık 2017 tarihinden sonra doğmuş olanlar için giriş ücretsizdir. Ancak sergi içeriğinin bu yaş grubuna uygunluğu konusunda ebeveynlerin, çocuklarının gelişimlerini dikkate alarak bir değerlendirme yapması önerilir.- Sergi mekânına pusetle girilmesine izin verilmemektedir ve puset bırakma alanı bulunmamaktadır.- Sergimiz, fiziksel engelli ziyaretçilerimiz için uygun bir mekanda gerçekleşmektedir.- Sergi alanına yiyecek ve içeceklerle giriş yapmak yasaktır.- Sergi alanında sigara içmek yasaktır. Sergi alanına kesici, delici nitelikte ekipmanla giriş izni verilmemektedir.-  HUPALUPA EXPO, ziyaretçilerin kişisel eşyalarının sergi alanı içindeki sorumluluğunu üstlenmez.-  Profesyonel fotoğraf makinesiyle alanda çekim yapma izni bulunmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT