Senin Sanatın, Senin Sergin!

Tarihler: 16 Mayıs 2013 Perşembe ~ 19 Mayıs 2013 Pazar

Yer: Mamut Art Project

Adres: Büyükdere Cad. No:237 Noramin İş Merkezi Kat:1 D:108 Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 286 56 40

Faks: 0212 286 56 80

Web: http://http://www.mamutartproject.com

E Posta: info@mamutartproject.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2013 ~ May 19, 2013

50 genç sanatçıyı daha geniş kitlelerle buluşturacak olan Mamut Art Project, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Antrepo 3’te gerçekleşecek.

Bağımsız sanatçıların kendini gösterebilmesi, gelecek vaad eden sanatçıların erken keşfedilebilmesi amacıyla kurulan Mamut Art Project, 16-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Antrepo 3’te sanatseverlerle buluşacak.

50 sanatçının yaklaşık 10’ar metrekare sunum alanında 5 gün boyunca eserlerini sergileyeceği Mamut Art Project’te son hazırlıklar hızla devam ediyor. Video Art sponsoru Vestel ile ürün sponsorları Caran d’Ache kalemleri ve Neotek Events’in katkılarıyla gerçekleşecek sergideki eserler ve sanatçılar; Ali Akay, Nil Yalter, Mustafa Taviloğlu, Marcus Graf ve Sedat Öztürk’ten oluşan jüri tarafından belirlendi.

Galeri sahipleri, koleksiyonerler ve küratörlerin katılımının beklendiği Mamut Art Project kapsamında düzenlenecek özel gösterim gecesinde genç sanatçılar, sanat dünyasında yer edinmiş kişilerle tanışma fırsatı bulacak. Sanatseverler ise, bu özgün eserlere “ulaşılabilir” meblağlarla sahip olabilecek.

Mamut Art Project Kurucu Ortağı Seren Kohen; bu benzeri pek görülmemiş sergi konsepti hakkında şunları söyledi: “Bilindiği gibi; insanoğlunun mağaralarda keşfedilmiş ilk çizimlerinde en çok görülen şekillerden biri mamutlar. Projeye adını veren “mamut” kelimesi, sanatçıların büyük kitlelere göstereceği ilk eserleri simgeliyor. Mamut Art Project’in amacı genç sanatçılara öncelik verip, kariyerlerinin başında onlara alan yaratarak üretimlerini desteklemek, kendilerine ait bir alanı kullanacakları sergileme deneyimini yaşatmak ve görünürlük sağlamak. Şehirdeki sanat ortamına doğru ve kapsamlı bir sanat alternatifi kazandırmanın heyecanını yaşarken; Mamut Art Project’i sanatçılar için güvenebilecekleri yeni bir kurum haline geline getirmek hedefiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlkini düzenleyeceğimiz bu proje için 40 sanatçı hedefiyle yola çıkmıştık ancak gördüğümüz ilgi beklentimizin oldukça üzerinde oldu. Jüri değerlendirmesi hayli zorluydu. Sanatı ulaşılabilir kılarken, sanatçılar için sergimizi de daha ulaşılabilir hale getirmek amacıyla projede yer alacak sanatçı sayısını da yükseltme kararı aldık. Sanatseverleri 50 değerli ve gelecek vaat eden sanatçıyla tanıştıracak olmanın mutluluğu ile hazırlıklarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.”

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT