Joshua Redman Group feat. Gabrielle Cavassa

Joshua Redman Group feat. Gabrielle Cavassa

Tarihler: 16 Temmuz 2024 Salı ~ 16 Temmuz 2024 Salı 21:00

Yer: The Marmara Esma Sultan Yalısı

Ücret: 1. Kategori - ₺1.500,00 2. Kategori - ₺1.200,00 Ayakta - ₺900,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺20,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Muallim Naci Cad. Yalıçıkmazı Sok No:20 /Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 334 83 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2024 ~ Tem 16, 2024

Zamansız, yenilikçi müziğiyle yaşayan en büyük saksofonculardan Joshua Redman 31. İstanbul Caz Festivali’nde.

Joshua Redman cazı her yönüyle keşfetme arzusunu hiç kaybetmedi. 1993’te kendi ismiyle çıkardığı ilk albümü Joshua Redman’dan bu yana adeta bir üretim ve keşif makinesi gibi çalıştı. Her albümde ve yeni keşfinde kendisini aştı, çıtayı her seferinde daha da yukarı çıkardı. “İşbirlikçileri” denilebilecek farklı müzisyenlerle çalıştı, yeni ekipler kurdu ve herkesten ilham aldı. 2015’te, adını birlikte çıkardıkları albüme de veren The Bad Plus ile çalarken müzikal mirasını yeniden keşfetti; SFJAZZ Collective’i kurması The New York Times tarafından bir “evreka ânı” olarak nitelendirildi. 2018’de çıkardığı albümü Still Dreaming ile hayal kurmaktan hiç vazgeçmediğini hatırlatırken geçmişten kopmadığını da gösterdi. Joshua Redman, zamansız fakat nostaljik olmayan, dün ve bugüne sahip müziğiyle 11 defa Grammy’e aday gösterildi.

2023’te çıkardığı son albümü –Redman’ın son deneyi de denilebilir– where are we’de ilk kez bir vokalle çalıştı ve ilk kez şarkı sözü yazdı. “Hayatımda hiç metinlerle bu kadar sanat yapmamıştım,” dediği şarkılarını, Gabrielle Cavassa’nın samimi ve kırılgan sesine emanet etti.

Joshua Redman, son işbirlikçileri vokalist Gabrielle Cavassa, piyanist Paul Cornish, basçı Philip Norris ve baterist Nazir Ebo ile cazın yeni çıtasını belirlemeye, 31. İstanbul Caz Festivali’ne konuk oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT