SIR Aşkın Mucizesi

Tarihler: 30 Nisan 2024 Salı ~ 30 Nisan 2024 Salı 30 Nisan 2024 20:30

Yer: Hilltown Seyirlik Sahne

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Aydınevler, Siteler Yolu No:28 Maltepe İstanbul

Telefon: 0850 207 5767

Web: http://www.hilltownavm.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2024 ~ Nis 30, 2024

Gerçek hayatın çıkmazlarının cevabını genel olarak gerçek olmayan yerlerde; Tiyatro sahnelerinde,Sinema perdelerinde, hikayelerde,romanlarda hatta masallarda ararız.Yıllarca yaşadıklarımız yetmez de bazen bir satır bütün yaşadıklarımızı anlamlandırır bize. Aşk dediğimiz ve aşık olmadığımız da bize gerçek üstü gözüken o efsanenin aramızda dolaşıp durmasını daha önceden yaşanmış hikayeler sağlar.Biliriz ki birileri bunları yaşamıştır.

Yazan ve Yöneten: Melih ÇardakGenel Koordinatör: Emre ÖztürkSahne Amiri: Miray ÇelikSes Işık: Yusuf AlkanDekor Tasarım: Hüseyin ÖztürkSaksafon: İbrahim MusaoğluAfiş tasarım: Tuğse BaşakAfiş Fotoğraf: Burak Paçacıoğlu @BurkiaOrganizasyon: Berkan Öz @etkinlikzamaniYapım: Seyirlik Sanat

Süre: 65 Dakika.

Etkinlik Kuralları:

- Etkinlikte 13 yaş sınırı vardır.- Etkinlik mekanına kamera, ses kayıt cihazı vb. elektronik cihazlar getirilmesi yasaktır.- Organizasyon firması uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon firması, bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.- Her yaştan izleyiciler-misafirler bilete tabiidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT