Contemporary Istanbul Sanat Dünyasını Frankie’de Buluşturdu..

Contemporary Istanbul Sanat Dünyasını Frankie’de Buluşturdu..

İstanbul Haberleri Contemporary Istanbul Sanat Dünyasını Frankie’de Buluşturdu..

The Sofa Hotel’in içerisinde yer alan Frankie’de özel bir davet gerçekleştirdi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 20, 2014

Contemporary Istanbul, 13 Haziran Cuma günü gerçekleşen Danışma Kurulu toplantısının ardından, Yeni Ufuklar: Çin Bölümü’nün küratörleri Massimo Torrigiani ve Davide Quadrio, Program Direktörü Marcus Graf, Danışma Kurulu üyeleri ve davetlilerin katılımıyla The Sofa Hotel’in içerisinde yer alan Frankie’de özel bir davet gerçekleştirdi.

9. Contemporary Istanbul Hakkında;
Türkiye’nin en kapsamlı uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul, 17.500 metre karelik fuar alanında 650 sanatçı, 3000 eser, 22 ülkeden 95 çağdaş sanat galerisi ile beraber 75.000’den fazla ziyaretçiyi İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ve İstanbul Kongre Merkezi’nde buluşturacak.

Contemporary Istanbul’un 2013 yılındaki en büyük yeniliği olan ve geçen seneki başarısının ardından Plug-in Istanbul Yeni Medya Bölümü ‘nde bu yıl video, yeni medya ve genel anlamda dijital sanatın bütün tarzları; ses ve ışık enstalasyonları, etkileşimli ve jeneratif sanat işleri, iç mekan mapping projeleri, robotik tasarımlar ikinci kez 1.000 m2’lik bir alanda sanatseverlerle buluşturacak.

CI Dialogues konferans programı 2014 yılında da güncel sanatın uluslararası fikir liderlerini konferanslar ile bir araya getirecek. Bu yıl ikincisi gerçekleşecek Plug-in Istanbul Yeni Medya Bölümü ve “New Horizons – Yeni Ufuklar” kapsamında konuk ülke olan Çin’den ve dünyadan koleksiyonerlerin, sanatçıların, küratörlerin katılacağı “The Other Art. Alternatives. Choices. Options” temalı CI Dialogues konferans serisi fuar alanında gerçekleşecek.

www.contemporaryistanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT