Geleceğin İçin Sağlıklı Beslen

Geleceğin İçin Sağlıklı Beslen

İstanbul Haberleri Geleceğin İçin Sağlıklı Beslen

Ünlü onkoloji uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar, sağlıklı bir gelecek için yapılması gerekenleri konuşmak üzere Yaşam Akademisi’nin konuğu oldu.

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Mayıs 8, 2017

Beslenme-hastalık ilişkisini irdelediği ‘Yemezler’ adlı kitabıyla tanınan ünlü onkoloji uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar, sağlıklı bir gelecek için yapılması gerekenleri konuşmak üzere Yaşam Akademisi’nin konuğu oldu.

Her fırsatta sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çeken, ambalajlı gıdalardan uzak durulması gerektiğini ve yemeğin evde hazırlanması gerektiğini savunan onkoloji uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar, sağlıklı beslenme ve sağlıklı kalma adına yapılması gerekenleri Akbatı AVYM misafirlerine anlattı.

Aşılar, ilaçlar ve tıbbi girişimlerin büyük çoğunluğunun sağlıklı beslenmenin mümkün olmadığı yetersiz koşullardan kaynaklandığını düşünen Dizdar, söyleşisinde, endüstriyel gıdalardan neden uzak durulması gerektiğini anlattı. “Pazarda GDO’lu bir şey bulma olasılığınız neredeyse sıfır” diyen Dizdar, misafirlere geleneksel türk yoğurdunun tehlikede olduğunu, günümüzde uygulanan sistemlerle üretilen yoğurtların koruyucu özelliklerinin kalmadığını belirtti.

Sağlıklı beslenme konusunda doğrudan öneriler getirmek yerine herkesin kendi çıkarımını yapmasının gerekliliğini savunan ünlü doktor ayrıca katılımcıların merak ettikleri tüm soruları da yanıtladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

güzel bilgilendirici bir haber

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT