17’inci İstanbul Bienali’ni Herkes Ücretsiz Gezebiliyor

17’inci İstanbul Bienali’ni Herkes Ücretsiz Gezebiliyor

İstanbul Haberleri 17’inci İstanbul Bienali’ni Herkes Ücretsiz Gezebiliyor

Koç Holding, ‘Sanatla Değiş, Dünyayı Dönüştür’ diyerek herkesi ücretsiz olarak ziyaret edilebilen 17. İstanbul Bienali’ne davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 15, 2022
17. İstanbul Bienali’ni “Sanatla Değiş, Dünyayı Dönüştür” söylemine sahip olan iletişim kampanyasıyla karşılayan Koç Holding, tüm sanatseverleri 17 Eylül-20 Kasım 2022 tarihleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilen Bienal’e davet ediyor.

Koç Holding, ülkemizin kültür sanat alanındaki en uzun soluklu kurumsal desteği olan 2007 – 2026 İstanbul Bienali sponsorluğunu, 2036 yılına kadar uzattıklarını açıklamıştı. Bu bağlamda, kültür ve sanatın başta gençler olmak üzere herkes için erişilebilir olması hedefini, her yıl daha yüksek noktalara taşıyan Koç Holding, bu yıl Bienal’i “Sanatla Değiş, Dünyayı Dönüştür” söylemine sahip olan filmiyle karşılıyor.

Arter Kurucu Direktörü Melih Fereli, İKSV Genel Müdürü Görgün Taner, İKSV Güncel Sanat Projeleri ve İstanbul Bienali Direktörü Bige Örer ve Koç Holding Kurumsal Marka ve Sponsorluklar Koordinatörü Okyar Tuncel’in katıldığı basın toplantısında, Koç Holding’in 17. İstanbul Bienali iletişim kampanyası kapsamında hazırladığı reklam filmi ilk kez yayınlandı.

Koç Holding’in 17. İstanbul Bienali’ne özel hazırladığı iletişim kampanyası “Sanatla Değiş, Dünyayı Dönüştür” derken; kampanyaya özel hazırlanan film Koç Holding sosyal medya kanallarından izlenebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT