3. Vodafone İstanbul Champions Running

3. Vodafone İstanbul Champions Running

İstanbul Haberleri 3. Vodafone İstanbul Champions Running

24 Mayıs Cumartesi günü Caddebostan sahilinde gerçekleştirilecek 3. Vodafone İstanbul Champions Running’de büyük ve orta ölçekli kurumların oluşturduğu takımlar bir araya getirecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 22, 2014

Vodafone İstanbul Maratonu ve Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’yla koşu sporuna tam destek veren Vodafone, sporcu şirket çalışanlarını buluşturduğu İstanbul Champions’a sponsor olmaya devam ediyor. 24 Mayıs Cumartesi günü Caddebostan sahilinde gerçekleştirilecek 3. Vodafone İstanbul Champions Running’de büyük ve orta ölçekli kurumların oluşturduğu takımlar bir araya getirecek.

50’den fazla lider şirketten toplamda binden fazla sporcu çalışan, Caddebostan Sahili’nde kurulacak parkurda yarışacak. Şirket çalışanları isterlerse ferdi olarak da şirketleri adına yarışa katılabilecek. Kurumları takım ruhu ve dostluk çatısı altında bir araya getiren koşuda, şampiyon takımın yanında en hızlı kadın ve erkek sporcu da ödüllendirilecek.

Ülkemizin dijital dönüşümüne liderlik etme hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone Türkiye, teknoloji ve hizmet yatırımlarıyla birlikte sosyal yatırımlarını da sürdürüyor. Vodafone İstanbul Maratonu ve Vodafone İstanbul Yarı Maratonu ile koşu sporunu sahiplenen Vodafone, Istanbul Champions’ın 2013’te başlattığı kurumsal koşuya üçüncü kez isim sponsoru oluyor.

İlk kez Mayıs 2013’te koşulan ve şirket çalışanlarından oluşan koşu takımlarına, ekip olarak hareket etmenin keyifli ve eğlenceli yönünü yaşatmayı hedefleyen yarış, 24 Mayıs’ta Caddebostan Sahili’nde üçüncü kez düzenlenecek. Türkiye’nin büyük ve orta ölçekli firmalarının çalışanlarından oluşan en az 5, en fazla 20 kişilik koşu takımları, ekip ruhunu perçinleyerek profesyonel hayattaki rekabeti koşu parkuruna taşıyacak. Bu sene yarışa eklenen bir yenilikle artık ferdi katılım da mümkün olacak. Şirketinin koşu takımı olmayan çalışanlar, ferdi olarak şirketleri adına yarışa katılabilecek.

Giderek artan katılımla üçüncüsüne 50’den fazla şirketten 1000’den fazla çalışanın başvuru yaptığı Vodafone İstanbul Champions Running, benzer profildeki şirketleri bir araya getirirken şirketler arası rekabet ortamını dostane bir şekilde teşvik etmeyi hedefliyor. “Her plaza çalışanı bir sporcudur” sloganıyla hayata geçirilen 3. Vodafone İstanbul Champions Running’de parkuru en kısa sürede tamamlayan takım şampiyon olurken, en hızlı erkek sporcu ve kadın sporcu ayrıca sürpriz ödüllere kavuşacak.

Vodafone Istanbul Champions Running ayrıca iyilik peşinde koşmayı destekleyen Adım Adım ile ortak olarak TEGV, TOG ve Koruncuk Vakfi için takımların bağış yapmasına da ön ayak olacak.

Vodafone İstanbul Champions Running’in destekçileri arasında Finansbank, Hillside, Coca Cola, Banvit, Dominos ve Karnaval da yer alıyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:
“Vodafone Türkiye olarak, ülkemizde bireylerin ve kurumların dijital dönüşümüne ilham vermeyi hedeflerken kültürel, sanatsal ve sportif yatırımlarımızı da önceliklendiriyoruz. Toplum için değer yaratma arzusuyla sporu ve spor yapan herkesi destekliyoruz. Sahiplendiğimiz koşu sporunu kitleselleştirmeyi ve erişilebilir kılmayı ilke edinerek Vodafone İstanbul Maratonu ve Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’ndan sonra şirketler arası koşu etkinliği olarak hayata geçirdiğimiz Vodafone İstanbul Champions Running’in üçüncüsünü 24 Mayıs’ta gerçekleştirecek olmanın heyecanı içindeyiz. Türkiye’de değişimini tetikleyen lider şirketlerin koşu takımlarıyla birlikte sağlıklı yaşama verdiği değeri göstereceği etkinliğimiz, dostane rekabeti koşu parkuruna taşıyacak. 3. Vodafone İstanbul Champions Running’de 50’den fazla şirketin 1000’den fazla sporcusunu ağırlamaya hazırlanırken, müşterilerimizin hem iş hem de sosyal hayatlarında yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT