Andrea Bocelli TEMA Vakfı Yararına 22 Şubat’ta İstanbul’a Geliyor

İstanbul Haberleri Andrea Bocelli TEMA Vakfı Yararına 22 Şubat’ta İstanbul’a Geliyor

Sevgililer Günü’nün en romantik hediyesi; Andrea Bocelli ile müzik ziyafeti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 6, 2014

Sevgililer Günü’nde sevgilinize unutulmaz aşk şarkılarının mimarı Dünyanın en sevilen tenoru Andrea Bocelli’nin konser biletini hediye edebilir, TEMA Vakfı’nın çocuklara yönelik doğa eğitim programlarına katkı sağlayabilirsiniz.

Dünyanın en sevilen tenoru Andrea Bocelli’yi dinlemek için geri sayım başladı. Bugüne kadar 4 Amerikan başkanı, 2 Papa ve Kraliyet Ailesi’nin yanı sıra Olimpiyat Oyunları ve Dünya Kupası açılış törenlerinde performans sergileyen Andrea Bocelli’nin İstanbul’lularla buluşmasına sayılı günler kaldı.

Maestro Bocelli, İstanbul konserinde en ünlü İtalyan ve uluslararası operalardan klasik aryaların yanısıra uluslararası büyük bir başarıya ulaşan son albümü ‘Love in Portofino’dan da şarkılar seslendirecek. Sanatçı, ayrıca hoş sürprizler ile seyircilerine unutulmayacak bir konser gecesi yaşatacak.

Sanat aşığı olan Andrea Bocelli; bugün sadece dünyaca ünlü bir pop yıldızı değil, aynı zamanda Bel Canto’da Verismo olabilecek rahatlıkta rafine ve çok yönlü bir opera sanatçısıdır. Bir imza gibi tanınabilen sesinin yumuşak ama güçlü tınısı sanatçıya 80 milyon album satma başarısı getirdi.

TEMA Vakfı yararına, Most Production tarafından organize edilen Bocelli konseri; 22 Şubat 2014 Cumartesi günü, saat 20.30’da Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT