Spor Sanat ve Tasarıma Işık Tutanlar Seçildi

Spor Sanat ve Tasarıma Işık Tutanlar Seçildi

İstanbul Haberleri Spor Sanat ve Tasarıma Işık Tutanlar Seçildi

Binlerce Işıklı, Türkiye’nin spor, sanat ve tasarım alanında en başarılı isimlerini oylarıyla belirledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 3, 2017

3 Nisan 2017 Pazartesi günü düzenlenecek ödül programında toplamda 17 ödül sahibini bulacak.

FMV Işık Okullarının 2009’da başlatarak geleneksel hale getirdiği Türkiye’nin en prestijli ve geniş katılımlı ödül programında kazanan isimler belli oldu. Bu yıl 8’inci kez düzenlenenen, Işık Spor Sanat Tasarım Akademisi tarafından “Spora Sanata Tasarıma Işık Tutanlar” adı altında verilecek ödüller, mezunundan öğrencisine, öğretmeninden velisine binlerce Işıklı’nın oylarıyla belirlendi.

FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü, Muvaffak Benderli Salonu’nda 3 Nisan 2017 Pazartesi Günü düzenlenecek ödül töreninde, spor alanında 11, sanat ve tasarım alanında 5 dalda ayrıca bir de onur ödülü olmak üzere toplamda 17 ödül dağıtılacak.

Mezunundan öğrencisine, öğretmeninden velisine binlerce Işıklı’nın oylarıyla belirlenen, Türkiye’nin en geniş katılımlı ödül programında, 2016 Yılında Spora Işık Tutanlar kategorisinde; Eczacıbaşı Voleybol takımı, Nevriye Yılmaz, Ayşe Begün Onbaşı, Mete Gazoz, Caner Eler, Şenol Güneş, Nazmiye Muslu Muratlı, Emin Alp Baştan, Abdullah Avcı, Cedi Osman, Ekpe Udoh, Sanata Tasarıma Işık Tutanlar kategorisinde ise Erdal Özyağcılar, Ahmet Ümit, Çiğdem Kaplangi, Mehveş Emeç Birol, Emir Turam, Tuana Deniz Tınaz, Erdal Tosun gibi alanında çok değerli isimler ödül alacak ve 131. Yıl Onur Ödülü’nün sahibi ise Harun Erdenay olacak. Törenin sunuculuğunu Nebil Evren gerçekleştirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT