Tazelenmek İçin Yeni Bir Adres

Tazelenmek İçin Yeni Bir Adres

İstanbul Haberleri Tazelenmek İçin Yeni Bir Adres

Wish More Hotel Istanbul, bahara tazelenerek girmeyi dileyen kadınları Fitness & SPA merkezine davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 13, 2017

Mart ayı süresince fitness, kapalı havuz, sauna, jakuzi, buhar odası ve Türk hamamı kullanımını kapsayan hizmetler 150 TL yerine 75 TL’den sunuluyor. 2000 metrekare alana kurulu merkezde, rahatlatıcı ritüeller, enerji dolu egzersizler, lüks ve estetik bir araya geliyor.

Wish More Hotel Istanbul, kışın getirdiği yorgunluğu üzerinden atmak ve yenilenmek isteyen kadınları, estetik ve lüksü bir arada sunan Fitness & SPA merkezine davet ediyor. Kadınlar Günü’ne özel kampanyasını Mart sonuna kadar sürdürecek olan otel, 07.00 – 15.00 saatleri arasında fitness, kapalı havuz, sauna, jakuzi, buhar odası ve Türk hamamı kullanımını kapsayan hizmetlerini 150 TL yerine 75 TL’den sunuyor.

2000 metrekare alana kurulu Wish More Fitness & SPA yerli ve yabancı terapist ve spor koçlarının rehberliğinde sunulan egzersiz programları ve doğu ile batı prensiplerini uzlaştıran bütünsel bakım ritüelleriyle, modern bir merkez olarak hizmet veriyor. 1500 metrekarelik SPA kısmında, kampanyaya dahil olan imkanların yanı sıra beş masaj odası da yer alıyor. Türk Hamamı, “Gelin Hamamı” gibi özel etkinlikler için kullanılabiliyor.

Son teknoloji ekipmanlara sahip 500 metrekare büyüklüğündeki fitness salonunda ise kişiye özel ve grup halinde egzersiz programları uygulanabiliyor. Burada, son teknoloji Gym-Cardio ve ağırlık alanının yanı sıra pilates, crossfit, spinning ve aerobic stüdyoları bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT