Vücudunuzu Yaza Hilton İstanbul Bomonti’de Hazırlayın

Vücudunuzu Yaza Hilton İstanbul Bomonti’de Hazırlayın

İstanbul Haberleri Vücudunuzu Yaza Hilton İstanbul Bomonti’de Hazırlayın

Hilton İstanbul Bomonti’de yer alan Avrupa’nın en büyük eforea™ Spa’sının profesyonel ekibinin özel olarak hazırladığı inceltici detoks paketiyle vücudunuzu yaza hazırlayın.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 3, 2017

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti yaza daha zinde ve fit bir vücut ile girmeniz için sizleri bekliyor. eforea™ Spa’nın uzman terapistlerinin daha fit olmak isteyenler için özel olarak hazırladığı inceltici detoks paketiyle kendinizi daha sağlıklı hissedecek ve vücudunuzu yaza hazırlayabileceksiniz. 90 dakika süren bu uygulama vücut hatlarınızı belirginleştirirken, vücudunuzu daha sıkı hale gelmesini sağlayacak. İnceltici detoks paketinde ilk olarak; sıkılaştırıcı vücut peelingi kuru fırça ile uygulanırken, ikinci adımda toksin giderici ve besleyici spirulina yosun maskesi yapılıyor. Uygulama, inceltici ve tonlayıcı masaj ile devam edip, ardından soğuk su kompleksi eşliğinde kafa masajıyla sona eriyor. Vücudunuzun yaza girerken ihtiyacı olan canlandırıcı etkiyi sağlayan bu mucizevi uygulamaya Nisan ayına özel 370 TL yerine 299 TL ’ye sahip olabilirsiniz.

Şehrin en seçkin mekanlarından biri olan eforea™ Spa’da 500 m²’lik bir Fitness Center, açık ve kapalı havuzlar, doğal ürünlerle donatılmış 14 uygulama odası, geleneksel Türk hamamları, saunalar ve buhar odaları yer alıyor. Çiftler ve özel organizasyonlar için ise VIP süit rezerve edilebiliyor. Baharı daha fit bir görünümle karşılamak isteyenler için yaz öncesine kadar 1.200 TL’den başlayan fiyatlarla üyelik imkanı sunuluyor.Üyelere özel ücretsiz otopark hizmeti bulunurken, SPA alanları 06.00-23.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Spa üyeliği alan herkes aynı zamanda F&B outletlerinde %15, bakım ve masajlarda %20 ve Hilton İstanbul Bomonti’deki konaklamalarında %20 indirim imkanı kazanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT