Yeni Yıla Dair Her Şey Kipa’da!

Yeni Yıla Dair Her Şey Kipa’da!

İstanbul Haberleri Yeni Yıla Dair Her Şey Kipa’da!

Yılbaşı sofrasının ve eğlencesinin olmazsa olmazları en cazip fiyatlarla Kipa’da! Yeni yıl keyfini doyasıya yaşamak isteyenler, hindiden mezelere, tombaladan hediyeliklere kadar tüm aradıklarını çılgın indirimlerle Kipa mağazalarında bulacak. Aileler alışveriş yaparken çocuklar da AVM etkinlikleri ile çok eğlenecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 26, 2016

Yeni yıl yaklaşırken Kipa birbirinden güzel etkinlikler ve indirimlerle 2017’yi karşılıyor. Bir yeni yıl sofrasında olması gereken her şey, Kipa’nın indirimli fiyatlarıyla alışveriş sepetlerine girecek.

Her keseye uygun hindiler Kipa’da
Yeni yıl sofralarının olmazsa olmazı en taze hindiler, yarım ve tam seçenekleriyle Kipa’da olacak. “Hindi bana çok gelir” diyenler için de Kipa, büyük tavuk seçeneklerini de müşterilerinin beğenisine sunacak. Her büyüklükteki sofraya uygun 250, 350 ve 500 gramlık seçenekleri ve bol çeşidiyle lezzetli mezelerin adresi de Kipa olacak. Kipa markalı pastırma ve sucuklar da sofralara lezzet katacak. İthal peynirlerle sofralarını renklendirmek isteyenler de bir alana bir bedava kampanyasından faydalanacak.

En cazip kampanyaların adresi
Kipa, 2016’ya birbirinden cazip kampanyalarla veda edecek. Kipa’da 20 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler 4’lü içecekler, ton balığı, bisküvi, pil ve zeytinyağı gibi ürünleri çok özel indirimlerle sahip olacak. Kipa, yeni yıla tatlı girmek isteyenlere çok özel bir yılbaşı pastası sunuyor. Baklava, pasta ve profiterolün yanı sıra yılbaşı pastasını kendi yapmak isteyenler puding, pastaban, kedidili, krema ve kabartma tozuna uygun fiyatlarla ulaşacak.

Yeni yılda yeni sofralar kurmak isteyenlere yüzde 50’ye varan indirimler
Kipa’nın tekstil, züccaciye ve kozmetik reyonlarında yüzde 50’ye varan cazip kampanyalar müşterileri bekliyor. Yeni yıla yeni sofralarla girmek isteyenlerin ilk tercihi yine Kipa olacak. Lav marka ürünlerde 25 TL’lik alışveriş yapanlar hediye çarkını çevirecek ve birbirinden güzel hediyeler kazanacak. Paşabahçe de yeni yıl hediyeleriyle misafirlerin yüzünü güldürecek.

Evdeki yeni yıl kutlamaları için indirimli oyunlar
Yılbaşı havasını evinde yaşamak isteyenler her bütçeye uygun çam ağaçları, süsler ve filli ve baykuşlu şans yastıkları ile Kipa’da aradığını bulacak. Yılbaşı gecelerinin değişmez eğlencesi tombala da 1 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, kutulu aile oyunları da yüzde 25 indirimli satılacak. Yeni yıla şık girmek isteyenler de Kipa’nın kendi tekstil markası BradforD’un kadın ve çocuk ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirimlerini kaçırmayacak.

Milli Piyango biletleri kasalarda olacak
Yeni yılda kime ne hediye alacağına karar veremeyenlerin imdadına Kipa Hediye Kartları yetişiyor. Kipa müşterileri, tercih ettikleri miktardaki hediye kartları ile yakınlarını sevindiriyor. Kipa’ya gelenler, kasalarda ve reyon aralarında karşılarına çıkan standlarda Milli Piyango bileti alabiliyor. Biletler kredi kartıyla da ödenebiliyor.

18 AVM’de 59 farklı etkinlik gerçekleştirilecek
Avantajlı alışverişin adresi Kipa, 2016’yı indirimlerin yanı sıra AVM’lerindeki eğlenceli etkinliklerle de uğurluyor. Edirne’den Kuşadası’na, Aydın’dan Keşan’a, Antalya’dan Derince’ye 18 Kipa AVM’de tam 59 farklı yılbaşı etkinliği gerçekleştirilecek.

Yılbaşı atölyesinde kendi hediyesini yapan çocuklar, Noel Baba bandosuyla birlikte yeni yıl şarkıları söyleyecek. Ayrıca yüz boyama ve canlı heykeller de yılbaşı atmosferini renklendirecek.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT