Yılbaşı Gecesi Araç Değil, Keyif Sürün

Yılbaşı Gecesi Araç Değil, Keyif Sürün

İstanbul Haberleri Yılbaşı Gecesi Araç Değil, Keyif Sürün

App Store ve Google Play’den indirilerek iOS ve Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen Olev, konforlu ve temiz araçları ile şehiriçi yolculukları keyfe dönüştürüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 26, 2016

Yasal bir şekilde çalışan sürücülü VIP araçları ile İstanbul’da adresten adrese ulaşım sağlayan mobil uygulama Olev, yılbaşı gecesi ulaşımını sorun olmaktan çıkarıyor.

9+1 yolcu kapasiteli VIP araçlarla İstanbul’da adresten adrese ulaşım sağlayan Olev, yılbaşı gecesi ulaşımını sorun olmaktan çıkarıyor. Alanının ilk yerli uygulaması olan Olev’i hem yılbaşı eğlencesine gidişte hem de eve dönüşte kullananlar, sevdikleri ile birlikte konforlu ve güvenli yolculukların keyfini sürüyor.

Olev uygulamasını akıllı telefonlarına indirenler, tek bir dokunuşla Olev’in sürücülü lüks araçlarından birini adreslerine çağırabiliyorlar. Araç çağırma sırasında gidilecek adres bilgisinin de sürücü ile paylaşılması, adres tarif etmeye de gerek bırakmadığı için, Olev kullanıcılarına sadece yolculuğun tadını çıkarmak kalıyor.

İlk yolculuklar yüzde 15 indirimli

Kendi kazançlarının vergisini öderken sistemdeki sürücülerin de gelirlerinin vergilendirilmesini sağlayarak yasal bir zeminde hizmet veren Olev’i ilk kez kullanacak olanlar yüzde 15 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Bunun için OLEVTR promosyon kodunu uygulama içindeki ilgili alana girmek yeterli oluyor.

App Store ve Google Play’den indirilerek iOS ve Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen Olev, konforlu ve temiz araçları ile şehiriçi yolculukları keyfe dönüştürüyor. Tümü lisanslı ve kayıtlı sürücüleri ile hizmet sunan uygulama ile yolculuk tamamlandığında ödenecek tutar, yolculuk başlamadan önce yaklaşık olarak görüntülenebiliyor. İstenen noktaya ulaşıldığında aracın temizliği, yolculuğun konforu ve sürücünün yaklaşımı gibi kriterlerin puanlanabilmesi, Olev’in yüksek hizmet standartlarını korumasına yardımcı oluyor.

Olev hakkında:
Olev, İstanbul’da VIP araçlarla adresten adrese ulaşımın yasal bir zeminde, konforlu ve güvenli bir biçimde gerçekleştirilmesini amaçlayan bir mobil uygulamadır. Olev kullanıcıları birkaç dokunuşla sistemde kayıtlı araçlardan birini çağırabilir, ödeyecekleri yaklaşık tutarı yolculuğa başlamadan önce görüntüleyebilirler. Türk girişimciler tarafından hayata geçirilen Olev, kendi alanındaki ilk yerli uygulamadır. Sistemdeki tüm kazançlar vergilendirilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT