2012 Shot İstanbul’da Başlayacak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 2012 Shot İstanbul’da Başlayacak

Anadolu yakasının yeni adresi Shot İstanbul, özel yeni yıl yemeği ve farklı partisi ile ziyaretçilerini ağırlayacak. Kokteyl ile başlayacak olan yeni yıl eğlencesi, akşam yemeği ve yılbaşı partisi ile devam edecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 26, 2011

26.12.2011

Anadolu yakasının yeni adresi Shot İstanbul, özel yeni yıl yemeği ve farklı partisi ile ziyaretçilerini ağırlayacak. Kokteyl ile başlayacak olan yeni yıl eğlencesi, akşam yemeği ve yılbaşı partisi ile devam edecek.

Shot İstanbul Bistro&Lounge Bar’ın maharetli şefinin özel yılbaşı menüsü ise tadılmaya değer olacak. Vişne şarabı soslu kazciğeri pate ile başlayan menü arasıcaklarda yer alan Melanzane ile devam edecek. Mini Akdeniz salatasının sunumu sonrasında kestaneli, şampanya ve krema soslu saray sarması ise hindi budu ile bütünleşecek. File bademli iç pilav ile servis edilecek ana yemek cappiccino ve kestaneli krema sosu ile hazırlanan çikolatalı profiterol ile damaklarda unutulmayacak bir tat bırakacak.

Yemeğin ardından başlayacak olan Dj performans, Gogo Dans Şov ve Görsel Şov’lar ile devam edecek Shot İstanbul yeni yıl partisi, sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Yılbaşı 2012’ye farklı bir ambiansla merhaba demek ve birbirinden farklı shotları tatmak ister misiniz? O halde sizi Shot İstanbul’a davet ediyoruz.

Akşam Yemeği Fiyat Seçenekleri

Akşam Yemeği Masaları Kişi Başı:
200 TL KDV dahil

* Tüm masalar saat 23:00 itibari ile kaldırılacaktır, misafirler barda gecelerine devam edebilecektir.
* Gece Boyunca misafirlere limitsiz yerli ve yabanı içki servisi yapılacaktır.

Loca Akşam Yemeği:
2.000 TL KDV Dahil (MAKSİMUM 8 KİŞİLİK) *Gece Boyunca misafirlere limitsiz yerli ve yabancı içki servisi yapılacaktır. *Localar gece boyunca kalkmayacaktır, Loca misafirleri club saatinde de eğlenceye loca da devam edebilecektir.

Bar Fiyat Seçenekleri
* Bar misafirlerimize gece boyunca sıcak ve soğuk atıştırmalıklarımız servis edilecektir. * Misafirlere gece boyunca limitsiz yerli – yabancı içki servisi yapılacaktır

A- Long Desk -
130 TL KDV dahil

* Minimum Kapasite 4 kişi, Maksimum Kapasite 6 kişi
* Long desklerde bar sandalyesi mevcuttur.

B- Stand-
100 TL KDV dahil

Adres: Merkezi Barbaros Mah. Dereboyu Cad. Leylak Sok. Batı Ataşehir 34746 Kadıköy İstanbul
Telefon: 0216 688 74 68
Web: www.shot.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT