Serinlemenin En Tatlı İki Yolu

Serinlemenin En Tatlı İki Yolu

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Serinlemenin En Tatlı İki Yolu

Starbucks’tan dondurmalı kahveler!

Starbucks, serin ve keyifli bir yaz mevsimi yaşamak isteyen kahve severlere, yepyeni iki lezzet sunuyor: Affogato ve Cold Brew Float.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 12, 2021
Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatan Starbucks, yaz mevsimine lezzet katmaya devam ediyor.
Yaz mevsiminin favorisi dondurmayı, lezzetli kahvesi ile buluşturan Starbucks yeni iki lezzetini özel bardaklarında misafirlerin beğenisine sunuyor.

2 shot espresso ve 1 top vanilyalı dondurma ile hazılanan Affogato ile Cold Brew ve 1 top vanilyalı dondurma ile hazırlanan Cold Brew Float, seçili mağazalarda misafirlerini bekliyor!

14 Temmuz itibariyle İstanbul’da Kanyon, Palladium, Tophane, Moda, Nişantaşı reserve, Koşuyolu park, Vadi İstanbul AVM, Istinye park AVM, Hilltown reserve, Bebek, Kadıkoy Çarşı mağazalarında. Ankara; One Tower, Bilkent reserve, İzmir’de Alsancak Reserve, Antalya’da ise Terracity’de satışta!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT