Burger King’çiler Çeşit Bizden Denemesi Sizden

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Burger King’çiler Çeşit Bizden Denemesi Sizden

Balıklı lezzet Fish Royale ve sebzeli lezzet Bean Burger menülerinden istenen ikisi 15,50 TL’ye satışa sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 19, 2012

Dünyanın en büyük hızlı servis restoran zinciri Burger King®’in benzeri olmayan lezzetlerinden balıklı lezzet Fish Royale ve sebzeli lezzet Bean Burger, 15 Ocak 2013 tarihine kadar devam edecek kampanya özel iki menü fiyatı ile Burger King’çilerle buluşuyor.

%100 balıketi, küçük boy susamlı sandviç ekmeği, taze doğranmış marul ve enfes tartar sosu ile hazırlanan Fish Royale; Meksika fasulyesi ve sebzelerden oluşan burgeri, büyük boy susamlı sandviç ekmeği, lezzetine doyum olmayan hamburger peyniri, ketçap ve taze doğranmış domates ile hazırlanan Bean Burger fiyat avantajları ile sevenleriyle buluşuyor. Balıklı lezzet Fish Royale ve sebzeli lezzet Bean Burger menülerinden istenen ikisi 15,50 TL’ye satışa sunuluyor.

Benzersiz hizmet kalitesi, zengin ürün yelpazesi ve 480’den fazla restoranıyla Türk tüketicisinin en sevilen markası Burger King’in Fish Royale ve Bean Burger kampanyasından yararlanmak için 14 Aralık 2012 – 15 Ocak 2013 tarihleri arasında Burger King restoranlarına uğramak yeterli.

Kampanya koşuları: Kampanya 15 Ocak 2013 tarihine kadar Havalimanı, Edirne Kapıkule, mobil restoranlar hariç tum Burger King restoranlarında. Kampanya paket servis hizmetinde geçerli değildir.

BURGER KING® hakkında daha çok bilgi sahibi olmak için Burger King Blog sayfasını www.burgerkingtr.com ve Burger King’de Yaşam sayfasını www.burgerkingdeyasam.com adresinden ziyaret edebilir veya Facebook (www.facebook.com/Burger.King.Turkiye) ve Twitter (twitter.com/#!/BurgerKingTR ) üzerinden yenilikleri takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT