Yaz Aylarının Serinleten Lezzeti: Sütfest Dondurma

Yaz Aylarının Serinleten Lezzeti: Sütfest Dondurma

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yaz Aylarının Serinleten Lezzeti: Sütfest Dondurma

Özdilek, 'Lezzet Festivali' sloganıyla yola çıkarak hazırlamış olduğu Sütfest ile yaz aylarında serinlemek isteyen tüm misafirlerini şubelerine davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 10, 2023

Hakiki keçi sütü ile pastörize edilmiş sütün karışımı ve taptaze meyvelerle hazırlanarak dondurma severlere adeta bir “Lezzet Festivali” sunan Sütfest, birbirinden lezzetli dondurma çeşitleriyle bu yaz da serinlemenin keyfini Özdileklerde yaşatıyor…

Özdilek, “Lezzet Festivali” sloganıyla yola çıkarak hazırlamış olduğu Sütfest ile yaz aylarında serinlemek isteyen tüm misafirlerini şubelerine davet ediyor. Hakiki keçi sütü ve pastörize edilmiş süt karışımıyla hazırlanan Sütfest, yazın en lezzetli ve sağlıklı dondurmasını ambalaj kutularıyla ve porsiyonlarda dondurma tutkunlarıyla buluşturuyor.

Benzersiz lezzeti ve kıvamıyla Amerikan sakızlıdan İtalyan karamelliye, damla sakızlıdan ceviz - incirliye, Antep fıstıklıdan çikolatalıya kadar farklı meyve ve kuru yemiş aromalarındaki 15 çeşit dondurmayı, porsiyon ve külah seçeneğiyle Kafe Safahat ve Özdilek Lokum mağazalarında deneyimleyerek gününüze lezzet katabilirsiniz.

Özdilek hipermarketlerinde ve online alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’da satışa sunulan çilekli, Maraş usulü sade, Maraş usulü çikolatalı, Maraş usulü Antep fıstıklı dondurmanın enfes lezzetini 4 farklı kutu dondurmasında da tadabilirsiniz.

Yaz Aylarına Serinlik ve Lezzet Katan Kampanya
Alışılmış lezzet kalitesinden ödün vermeyerek hazırlanan Sütfest’in kutu dondurmalarında 6 - 19 tarihleri arasında geçerli 2. ürüne %50 indirim kampanyası, sıcak yaz günlerine serin bir mola verdiriyor. Her bir kaşıkta gerçek süt tadı ve meyve aromasını tadabileceğiniz Sütfest dondurma çeşitlerini, Özdilek hipermarketlerinde, Kafe Safahatlarda ve online alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’dan satın alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT