Dedeman Farkıyla Yeni Yıl Eğlencesi Sizleri Bekliyor

Dedeman Farkıyla Yeni Yıl Eğlencesi Sizleri Bekliyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dedeman Farkıyla Yeni Yıl Eğlencesi Sizleri Bekliyor

Dedeman Bostancı, açılışının ilk yılında ‘Geleneksel Dedeman Misafirperliği’ ile unutulmaz bir yılbaşı eğlencesi sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 23, 2014

Dedeman Bostancı, açılışının ilk yılında, geleneksel hizmet anlayışı ile misafirlerine unutulmaz bir yeni yıl eğlencesi yaşatmaya hazırlanıyor. Dedeman Bostancı, yılbaşı gecesine özel olarak sahne alacak olan “İstanbul Performans Orkestrası“ ile misafirlerine benzersiz bir müzik ziyafeti yaşatacak. Yerli, yabancı, pop, slow, halk müziği ve oyun havalarından oluşan geniş bir repertuara sahip olan orkestra, birbirinden keyifli şarkıları Dedeman misafirleri için seslendirecek.

Yeni yıla Dedeman ayrıcalığıyla ‘merhaba’ demek isteyen misafirler, muhteşem bir müzik dinletisi eşliğinde, Dedeman Bostancı’nın özel olarak hazırladığı enfes yılbaşı menüsünü tadabilecek. Dedeman Bostancı’nın zencefil & hindistan cevizi ile tatlandırılmış kırmızı havyar sosu eşliğindeki deniz mahsulleri ve ağır ateşte pişirilmiş dana antrikot beraberinde sunulan zengin meze ve soğuk kanepe ikramı tam bir lezzet şöleni yaşatacak.

Yeni yılı misafirleri ile birlikte karşılamaya hazırlanan Dedeman Bostancı’daki “İstanbul Performans Orkestrası” ile yılbaşı eğlencesi ve limitsiz yerli içki dahil yılbaşı menüsü fiyatları, kişi başı KDV dahil 250 TL’ye sunuluyor. Yeni yılın ilk sabahını Dedeman Bostancı’da karşılamak isteyen misafirler, şıklık ve konforun ön planda olduğu odalarda konaklamanın keyfini yaşayacak.

Rezervasyon ve bilgi için 0 216 469 66 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT