Deniz Kenarında Sushi Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Deniz Kenarında Sushi Keyfi

İstanbul’un en güzel boğaz manzarası eşliğinde sunulan SushiCo lezzetleri, Big Chefs Tarabya’da denenmesi gereken yeni tatlar arasında yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 21, 2013

Boğazın eşsiz manzarasında sushi keyfi şimdi SushiCo ile Big Chefs Tarabya’da…

Boğaz hattına sushi keyfi Big Chefs Tarabya ile geliyor! Boğazın kenarında dört mevsim eşsiz bir manzara seyrederek günün her saati keyifli vakit geçirme imkanı sunan Big Chefs Tarabya, Uzakdoğu yemekleri tutkunlarının vazgeçemediği SushiCo ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle sushi keyfini deniz kenarına taşıyor.

Big Chefs Tarabya, geniş menüsünü sushi ile zenginleştiriyor

Tarabya şubesinin ruhuna özel oluşturulan ve birbirinden lezzetli deniz mahsulleri sunan “Denizci” menüsünden sonra sushi seçenekleriyle de Big Chefs Tarabya menüsü zenginleşiyor. SushiCo’nun farklı çeşitlerde sunduğu vazgeçilmez lezzetleri, Big Chefs Tarabya’nın sushi barında müdavimlerini bekliyor. ‘Nigiri’, ‘Sashimi’, ‘Sushi Rolls’, ‘Özel Roll’ ve ‘Set Menüler’le farklı damak tatlarına uygun geniş seçim alternatifleri sunan sushi barı, Big Chefs Tarabya’nın terasında konukların beğenisine sunuluyor. İstanbul’un en güzel boğaz manzarası eşliğinde sunulan SushiCo lezzetleri, Big Chefs Tarabya’da denenmesi gereken yeni tatlar arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT