Domino’s’tan Bir, İlk Ev Usulü Domates Çorbası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s’tan Bir, İlk Ev Usulü Domates Çorbası

En taze malzemelerle pizzalarını hazırlayan ve fark yaratan lezzetleriyle yüzleri gülümseten Domino’s, devrim niteliğinde yenilikleri ile tutkunlarını şaşırtmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 30, 2012

Ramazan 2012

En taze malzemelerle pizzalarını hazırlayan ve fark yaratan lezzetleriyle yüzleri gülümseten Domino’s, devrim niteliğinde yenilikleri ile tutkunlarını şaşırtmaya devam ediyor. Domino’s, Türk geleneksel mutfağının ve Ramazan sofralarının en gözde yemeği “Ev Usulü Domates Çorbası”nı tamamen doğal tadında sofralarla buluşturuyor.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının vazgeçilmezi domates çorbası, Domino’s Pizza’nın yepyeni formülüyle sadece 3,90 TL’ye kapınıza geliyor. Tarladan toplanan taptaze domateslerle hazırlanan domates çorbası’nı dumanı üstünde tüterken sunan Domino’s, Ramazan ayı başta olmak üzere bir numaralı tercihiniz olacak!

Domino’s ustaları tarafından harmanlanan en taze malzemelerin tam da en lezzetli anında sofralarla buluşmasıyla başlayan Domino’s keyfi, sofraları şölene dönüştürüyor. Kalitesini Kalder’in Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi araştırmaları ile kanıtlayan Domino’s, tutkunlarını şımartabilmek için yepyeni lezzetlerle farkını gösteriyor. İftar sofralarını eşsiz bir ziyafete dönüştüren Domino’s, yeni lezzeti ile annelerin yaptığı domates çorbasını evinize getiriyor. Çorba tüketiminin normalinin iki katına çıktığı Ramazan ayında, her yedi aileden altısının keyifle tükettiği domates çorbası mideyi rahatlatma özelliği ile de sofraların baş tacı oluyor.

Domino’s Pizza’nın dumanı üstünde tüten domates çorbası; dalından koparılmış taze domates ve baharatlarla pişiriliyor, tane karabiber ve tereyağının muhteşem uyumuyla akılları çeliyor.

Sıcacık domates çorbası ile lezzet yolculuğuna çıkabilmek için tek yapmanız gereken ise Domino’s Pizza’dan sipariş vermek…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT