Filizler Köftecisi’nden Yaza Damgasını Vuracak Bir Lezzet: Dondurmalı İrmik Helvası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Filizler Köftecisi’nden Yaza Damgasını Vuracak Bir Lezzet: Dondurmalı İrmik Helvası

7 gün 24 saat hizmet veren restoranın mönüsü Türk ve dünya mutfağının en seçkin lezzetlerinden oluşuyor. Filizler Köftecisi’nde Dondurmalı İrmik Helvası 6 TL’den müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 6, 2011

06.06.2011

1994 yılından beri ağzının tadını bilenlerin ve köfte müdavimlerinin değişmez adresi Filizler Köftecisi, yazı mönüsünde yer alan bir tatla karşılıyor. Her sabah Şile- Ağva’dan gelen taze ve saf sütlerle yapılan Dondurmalı İrmik Helvası sağlıklı, lezzetli, hafif bir tatlı oluşuyla bu yazın en iddialı lezzetlerinden biri sayılıyor.

7 gün 24 saat hizmet veren restoranın mönüsü Türk ve dünya mutfağının en seçkin lezzetlerinden oluşuyor. Filizler Köftecisi’nde Dondurmalı İrmik Helvası 6 TL’den müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

17 yıldır Türk mutfağının en lezzetli köftelerini yapan Filizler Köftecisi yazı özel lezzetlerle karşılıyor. Yazın vazgeçilmezi dondurma, tatlıların vazgeçilmezi irmikle buluşuyor. Zengin mutfağımızdan aldığı ilhamla seçkin lezzetlere imza atan mekanın lezzeti “Dondurmalı İrmik Helvası” yaz aylarının favori tatlısı olacak gibi görünüyor.

Filizler Köftecisi’nin alışkanlık yaratan lezzetlerinin perde arkasında uzun ve özenli bir süreç yatıyor. Filizler’in lezzeti şansa bırakmayan titizliği Dondurmalı İrmik Helvasında da kendini gösteriyor. Lezzette maksimuma ulaşmak adına irmik helvasında kullanılacak sütler her sabah Şile-Ağva’daki köylerden taze olarak alınıyor.

Türk mutfağının en güzel tatlılarından biri olan İrmik Helvası Filizler’de, sabah sağılan taze sütlerle, tamamen saf sütten, hiç su katılmadan üretiliyor. Taze mandıra sütünün lezzetine en kaliteli irmikler, özel çam fidanı fıstığı ve dondurma da eklenince, ortaya annelerimizin el lezzetini aratmayan özel lezzetler çıkıyor. Sağlıklı, lezzetli ve hafif bir tatlı olan Dondurmalı İrmik Helvası, bazen bir köfte ziyafetinin ardından, bazen de sıradan bir günü tatlandırmak isteyenlerin birinci tercihi oluyor.

Mehtap Eşliğinde Bir Lezzet Şöleni

1994 yılından beri Tuzlalı lezzet tutkunlarının favori mekanı olan Filizler Köftecisi’nin ünü Tuzla’nın sınırlarını aşınca, Filizler lezzet yolculuğunu Boğaz manzaralı yeni adresine taşıyor. Filizler Köftecisi Kızkulesi’nin karşısındaki yeni adresinde, yaz akşamlarını tatlandırmak isteyenlere mehtap eşliğinde bir lezzet şöleni sunuyor.

Bazen güne keyifli bir mola vermek isteyenlerin, bazen uzun bir iş gününün ardından küçük bir kaçamak yapmayı bekleyenlerin yada özel bir hafta sonu düşleyenlerin yolu 17 yıldır Filizler Köftecisi’ne düşüyor. Şehirden biraz uzaklaşıp rahat bir nefes almak isteyenleri Tuzla’da, şehrin içinde karmaşanın dışında bir mekan arayan lezzet severleri Boğaz manzaralı yeni adresinde ağırlayan Filizler Köftecisi Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerinden oluşan mönüsüyle, yaz aylarının da vazgeçilmez adresi olacak gibi görünüyor.

Adres: Aziz Mahmut Hüdai Mah. Öğdül Sok. No: 41 Üsküdar / İstanbul
Telefon: 0216 343 45 49
Web: www.filizler.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT