Godiva Cafe’lerde Kışa Özel Yeni

Godiva Cafe’lerde Kışa Özel Yeni

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Godiva Cafe’lerde Kışa Özel Yeni

GODIVA CAFE’lerde orijinal reçetelerle hazırlanan Belçika çikolatasının eritildiği sıcak çikolatalar, kışa özel iki lezzetle tekrar yorumlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 10, 2023

Eşsiz Belçika çikolatasını, özgün yorumlarla ayrıcalıklı tatlara dönüştüren GODIVA CAFE, menüsünü farklı tatlarla zenginleştirmeye devam ediyor. Sezonun ikonik lezzetlerinden zencefilli kurabiye ve yer fıstığından ilhamla geliştirilen özel lezzetlere GODIVA tarzıyla yeniden yorumlanan şık sunumlar eşlik ediyor.

Dünyanın lider premium çikolata markası GODIVA, yeni kış lezzetleriyle misafirlerini karşılıyor. GODIVA’nın, kışın ikonik lezzetlerinden zencefilli kurabiye ve yer fıstığından ilhamla geliştirdiği Gingerbread Sıcak Çikolata, Yer Fıstıklı Sıcak Çikolata ve Gingerbread Latte içinizi ısıtırken sizlere eşsiz bir lezzet şöleni sunuyor. Kışa damgasını vuracak Yer Fıstıklı ve Çikolatalı Pasta ve Paris Brest ise mutlu anların yeni vazgeçilmez lezzeti oluyor. Tüm bu eşsiz lezzetler, 9 Ocak itibariyle Türkiye’deki tüm GODIVA CAFE’lerde deneyimlenebilecek.

İçinizi ısıtacak sıcacık içecekler
GODIVA CAFE’lerde orijinal reçetelerle hazırlanan Belçika çikolatasının eritildiği sıcak çikolatalar, kışa özel iki lezzetle tekrar yorumlanıyor. Gingerbread Sıcak Çikolata, geleneksel zencefilli kurabiye tarifinde yer alan zencefil, tarçın gibi baharatların uyumlu birlikteliğiyle eşsiz GODIVA sıcak çikolatasını buluşturuyor. İçerisinde hiçbir katkı maddesi olmayan yüzde 100 yer fıstığı ezmesi ile hazırlanan Yer Fıstıklı Sıcak Çikolata ise leziz ve keyifli bir deneyim sunuyor. GODIVA’nın kremsi sütlü çikolatası ve şeker ilavesiz yer fıstığı ezmesiyle hazırlanan yer fıstıklı sıcak çikolata, zengin tada sahip krema ve yer fıstığı parçacıklarıyla süslenerek ikonik GODIVA sıcak çikolatası ile uyum içerisinde bir şölene dönüşüyor. Kahveden vazgeçemeyenler ve yeni lezzetleri deneyimlemek isteyenler için hazırlanan Gingerbread Latte ise mutlu anlarınıza eşlik ediyor. GODIVA çikolatasına batırılmış zencefilli kurabiyeler ise Gingerbread Sıcak Çikolata ve Gingerbread Latte ile servis edilerek keyfinizi ikiye katlıyor.

Yeniden yorumlanan özel lezzetler
GODIVA ustalığı ile hazırlanan ıslak çikolatalı kekin, çıtır yer fıstıkları ve karamel ile buluştuğu Yer Fıstıklı ve Çikolatalı Pasta, çikolata ile kaplanarak eşsiz bir lezzete dönüşüyor. Sütlü GODIVA çikolatası ile buluşan Paris Brest, klasik bir Fransız patisserie lezzeti olarak GODIVA CAFE misafirlerini keyifli bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT