Güllüoğlu’ndan Aşk Dolu Pastalar

Güllüoğlu’ndan Aşk Dolu Pastalar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Güllüoğlu’ndan Aşk Dolu Pastalar

Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan rengarenk ve aşk temalı pastalar unutulmaz hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 11, 2015

Sevgililer Günü kapsamında fark yaratmak isteyenlerin adresi olan Güllüoğlu, sevenler için özel olarak hazırladığı Şıpsevdi Pasta, Kalp Kutusu Pasta, Kalpli Pasta ve daha birçok farklı pasta seçenekleriyle göz dolduruyor.

14 Şubat Sevgililer Günü dünya genelinde tüm sevenlerin coşkuyla kutladığı bir gün olmasının yanı sıra beraberinde hediyeleşme olgusunu da getiriyor. 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında açıklama yapan Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Güllü, “İnsan odaklı çalışma politikamız ve değer anlayışımız sebebiyle özel günleri en az müşterilerimiz kadar içselleştiriyor ve bu duruma uygun üretim gerçekleştiriyoruz. Sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri mutlu etmek de bizim görevimiz… Dolayısıyla 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle farklı arayışlar içerisinde olanlar için, her zaman olduğu gibi ‘kalite’ olgusundan şaşmadan geniş ürün gamımız ile hizmet veriyor olacağız. Bu yıl Şıpsevdi Pasta, Kalp Kutusu Pasta, Kalpli Pasta ve daha birçok farklı pasta seçeneklerimizin yanı sıra kalpli kurabiye, kalpli makaron çeşitlerimiz de alternatif oluşturuyor” dedi.

Firmaların yaratıcılıklarının bireyleri yönlendirme konusunda oldukça etkili olduğunu aktaran Nejat Güllü,“Güllüoğlu, pasta tasarımları ve spesifik tatlarıyla fark yaratıyor.Aşk ve sevgi temalı özel pastalar ile sevdiğine farklı tatlar sunmak isteyenlerin özel tercihlerini de değerlendiriyoruz. Bu anlamda usta ellerden çıkan özel lezzetler sunuyoruz. Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan rengarenk ve aşk temalı pastalar unutulmaz hediye seçenekleri arasında yer alıyor” diye konuştu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT