Istanbul’da Şık Sunumlarla Yaz Menüsü Olea’da

Istanbul’da Şık Sunumlarla Yaz Menüsü Olea’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Istanbul’da Şık Sunumlarla Yaz Menüsü Olea’da

Etkinliklere ve özel toplantılara uygun, lokasyonunun kolay ulaşılabilir olmasının avantajıyla keyifli sohbetlere lezzet katan yemekleriyle hem öğlen hem akşamları konuklarını bekleyen Olea, misafirlerine leziz ve eşsiz akşamlar vaat ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 21, 2023

İstanbul Boğazı’nın göz alıcı maviliğini, Asya’nın zümrüt yeşilini eşsiz bir manzara ile sunan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Olea restoranıyla hem leziz yemekleri hem de şık sunumlarıyla fark yaratıyor. İtalyan mutfağının en seçkin lezzetleriyle büyük beğeni toplayan Olea, yaz menüsü ile ayrıcalıklı bir gastronomi deneyimi sunmaya devam ediyor.

Boğaz’ın en eşsiz güzelliğine hâkim Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, manzarası kadar bünyesindeki restoranı Olea’nın yemekleriyle de iddialı. Her sezon için yeni lezzetler sunmaya özen gösteren Olea, mevsimi takip ederek en taze ve en leziz menüyü, şık sunumlarla misafirlerinin beğenisine sunuyor. Etkileyici mevsim lezzetleriyle sezona giren Olea’nın yaz sezonunda her daim menüde olan yemeklerin yanı sıra, sadece sezonlarda menüye giren yeni lezzetler, İtalyan reçetelerinin yerel ürünlerle lezzetli buluşmasından oluşuyor.

Keyifli öğlen ve akşam yemeklerine İstanbul Boğazı’nın mistik manzarasının eşlik ettiği Olea’da deniz ürünlerinden salamura sardalya, domates pesto, karışık yeşillikler, kırmızı soğan turşusundan oluşan Sarde Alla Siciliana yanı sıra, parmesan peyniri, roka, balzamik sosun efsanevi harmanından oluşan lezzetli Bresaola ve mevsimin en taze yedikule marulu, çıtır rezene, yeşil elma, taze portakal, taze otlar, maydanoz, dereotu, file badem, hardallı limon sosundan oluşan Insalata di Finocchie Arance özel lezzetler olarak ön plana çıkıyor. Kuşkonmazlı risotto, bebek kalamar, karides, ahtapot, çeri domates, ili biber ‘bisque’ ve kızarmış ekmekle sunulan Spezzatino di Mare ise bu sezonun gözde lezzetleri olarak menüdeki yerini alıyor.

Yemeklerin en lezzetli finali olan tatlılar arasındaysa Akdeniz havzasının aromalı mandalinalarından yapılan Sorbetto al Mandarino, İtalyanların meşhur soğuk tatlısı Semifreddo’nun, Hindistan cevizi ile harmanlanıp mango küpleri, siyah romlu mango sos ile servis edilen Semifreddo al Cocco bulunuyor.

Etkinliklere ve özel toplantılara uygun, lokasyonunun kolay ulaşılabilir olmasının avantajıyla keyifli sohbetlere lezzet katan yemekleriyle hem öğlen hem akşamları konuklarını bekleyen Olea, misafirlerine leziz ve eşsiz akşamlar vaat ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT