İstinye’den Uzakdoğu’ya Bir Lezzet Yolculuğu

İstinye’den Uzakdoğu’ya Bir Lezzet Yolculuğu

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstinye’den Uzakdoğu’ya Bir Lezzet Yolculuğu

Menüsünde Çin, Japon ve Thai mutfağının en özel yemeklerine yer veren Yada Sushi’de eski Mori ekibi hizmet veriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 15, 2015

Doğa ile iç içe mekanı, zengin menüsü ve sıcak ortamıyla Yada Sushi, Uzakdoğu mutfağına merak duyan İstanbullular için yeni ve farklı bir adres. Yada Sushi’nin menüsünde vejetaryen suşi seçeneği de var, pişmiş balıklı olan da. En çok beğenilen lezzetlerin ikisi ise, Philedelphia Roll ve Volcano Roll. Bu yıl Kasım ayında 1’inci yaşını kutlayan Yada Sushi, İstinye’de hizmet veriyor.

Kasım ayında 1’inci yaşını kutlayan Yada Sushi, İstinye’de doğayı kucaklayan mekanında Uzakdoğu mutfağına meraklı İstanbulluları bekliyor. Menüsünde Çin, Japon ve Thai mutfağının en özel yemeklerine yer veren Yada Sushi’de eski Mori ekibi hizmet veriyor. Tasarımı genç mimar Bruno Medina tarafından yapılan restoranda bir yandan şömine keyfi yaparken bir yandan da sakenizi yudumlayabilirsiniz. Samimi ve profesyonel ekibi, kaliteli lezzetleri ve sıcak atmosferi Yada Sushi’yi farklı kılıyor. Yada ismi ise, Japoncada güç veren, değerli taş anlamına geliyor.

Vejetaryen seçenek de var, pişmiş balıklı da
Yada Sushi’nin menüsünde vejetaryen ve pişmiş balıktan yapılmış suşi seçenekleri de bulunuyor. Suşinin yanı sıra Uzakdoğu mutfağına özgü et, tavuk ve balık spesiyalitelerini deneyebilir, farklı çorba, salata ve pilavları keşfedebilirsiniz.

Philedelphia Roll ve Volcano Roll favorilerden
Yada Sushi’de en çok beğenilen lezzetlerden ikisi ise Philedelphia Roll ve Volcano Roll. Philedelphia Roll, somon, krem peynir, avokado, salatalık, kızarmış patates ve unagi sos ile hazırlanan, dinamik bir lezzet. Balık tadının suşide çok baskın olmamasını tercih eden ve değişik bir seçenek arayanlar için birebir. Fiyatı 27 TL.

Volcano Roll ise adından da anlaşılabileceği gibi adeta patlamaya hazır bir lezzet bombası. Bu suşinin içine neler sığmıyor ki: Karides, yengeç eti, ahtapot, deniztarağı, uçanbalık yumurtası, avokado ve Japon mayonezi. Bu özel suşinin fiyatı ise 32 TL.

Kendinizi şefe bırakın, ya da istediğiniz suşiyi icat edin
Yada Sushi’de Omakase, yani şeften kişiye özel sunum tarzı servis de bulunuyor. Bu sistemde kendinizi şefe bırakıyorsunuz ve o bütün menüden derlediği bir konsept yaratarak siz dur diyene kadar pek çok çeşit hazırlıyor. Dilerseniz de malzemelerine karar verip şefe istediğiniz suşiyi hazırlatabiliyorsunuz. Yada Sushi'de, saat 12.00 ile 23.00 saatleri arasında paket servisi hizmeti de sunuluyor.

Yada Sushi
İstinye Mahallesi, Koru Caddesi 5-6, İstinye, Sarıyer / 0 212 323 57 03

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT