Kış güzeli: Portakallı Pasta

Kış güzeli: Portakallı Pasta

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kış güzeli: Portakallı Pasta

Sadece bir aylığına servis edilecek bu özel tariflerin ilki ise Portakallı Pasta. Hem göze hem damağa hitap eden bu kış güzeli, Ocak ayı boyunca meraklı damaklarla buluşacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 6, 2016

Özsüt’te sürpriz lezzetler dönemi başladı

Özsüt, yeni yıl itibarıyla her ay menüsüne sürpriz bir lezzet eklemeye başladı. Sadece bir aylığına servis edilecek bu özel tariflerin ilki ise Portakallı Pasta. Hem göze hem damağa hitap eden bu kış güzeli, Ocak ayı boyunca meraklı damaklarla buluşacak.

Özsüt, ilişkiyi ayakta tutan en önemli şeylerden birinin ‘merak’ duygusu olduğunu biliyor. Bu nedenle, Ocak ayı itibarıyla misafirlerine her ay farklı bir sürpriz lezzet sunmaya başlıyor. Sadece 1 aylığına Özsüt menüsüne misafir olacak bu tarifler Özsüt misafirlerini farklı tatlarla buluşturacak. Bu ay ilk kez misafirlerin karşısına çıkacak lezzet ise gerçek kış güzeli; Portakallı Pasta.

Portakallı Pasta, tam mevsiminde toplanan portakalların tazelik veren lezzeti ile üst kalite çikolatanın hazzını en şık şekilde buluşturuyor. Portakal suyu ile ıslatılmış kakaolu genoise kek katları arasında oranjet ile zenginleştirilmiş portakallı çikolatalı mus bulunuyor. Özsüt ustaları bu lezzetleri özel portakallı parfe ile birleştiriyor. Üzerini şık portakal soslu ve çikolata parçalı süslemesi ile tamamlıyor. Hem göze, hem damağa hitap eden bu çok özel pasta yalnızca Ocak ayı boyunca Özsüt menüsünde olacak.

Özsüt’te 6 ve 8 kişilik Portakallı Pasta 59.00 TL, dilim olarak ise 10.50 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT