Kişiye Özel Hamburger ve Salata GBK’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kişiye Özel Hamburger ve Salata GBK’de

Hamburgerinizde hangi malzemelerin yer alacağına, etin nasıl olacağına, sosa ve daha birçok detaya kendiniz karar vermek istiyorsanız Gourmet Burger Kitchen’ın yeni uygulaması tam size göre.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 24, 2011

24.11.2011

Hamburgerinizde hangi malzemelerin yer alacağına, etin nasıl olacağına, sosa ve daha birçok detaya kendiniz karar vermek istiyorsanız Gourmet Burger Kitchen’ın yeni uygulaması tam size göre. “Kendi Burgerini Yarat” menüsündeki seçeneklerden istediklerinizi işaretleyerek, size özel bir lezzet oluşturabilirsiniz. Üstelik salatanızı da aynı şekilde, istediğiniz malzemelerle, yeşilliklerle ve soslarla hazırlatabilirsiniz. Kendi lezzetinizi yaratma fırsatını kaçırmayın.

Geniş çeşitliliğe sahip menüsünde besin değeri yüksek, lezzetli seçenekler sunan GBK, kendi lezzetini yaratmak isteyenler için yepyeni bir hizmet sunuyor. GBK’nin yeni uygulaması sayesinde, hamburgerinizde etin nasıl olması gerektiğine, hangi malzemelerin yer alacağına, ne tür sos kullanılacağına ya da olmasını istediğiniz peynir çeşidine kendiniz karar verebilir, size özel bir hamburger yaratabilirsiniz. Hamburger yerine daha hafif bir seçim arayışındaysanız, kendi salatanızı da istediğiniz malzemelerle hazırlayabilirsiniz.

GBK’nin “Kendi Burgerini Yarat” seçeneğinde ilk olarak burgeriniz için, Gönen dana eti, kuzu eti, yerli besi angus, pane tavuk, ızgara tavuk, falafel ya da yeşil mercimek seçeneklerinden birini tercih ediyorsunuz. Daha sonra ise hangi boy olmasını ve nasıl pişmesini istediğinizi işaretliyorsunuz. Ve sıra geldi özel tercihlere… Ekmeksiz, soğansız, mayonezsiz ya da relish’siz olarak tercih edebileceğiniz hamburgerinizin ek malzemeleri ve sosları ise tamamen sizin isteğinize göre hazırlanıyor. Kısacası GBK’de siz ne isterseniz o oluyor. Ve bu alternatiflerle binlerce hamburger seçeneği oluşturulabiliyor. Bu özel ayrıcalığı yaşayın ve kendi lezzetinizi yaratma fırsatını kaçırmayın.

Web: www.gbk.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT