Kitchenette Bebek, Yılbaşı İçin Geri Saymaya Başladı

Kitchenette Bebek, Yılbaşı İçin Geri Saymaya Başladı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kitchenette Bebek, Yılbaşı İçin Geri Saymaya Başladı

DJ performansının gece boyunca yemeğe eşlik ettiği Bebek Kitchenette şubesi özel bir geceyi özel olarak kutlamak isteyen misafirlerini bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 14, 2015

Kitchenette Bebek, yılbaşı gecesine özel hazırladığı menüsü ve keyifli ortamı ile 2015’in son saatlerini unutulmaz kılacak...

Kitchenette; özgün mutfağı, eşsiz sunumu ve servis anlayışıyla açıldığı ilk günden bu yana misafirlerinin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için çalışıyor. Dünya mutfaklarından farklı lezzetleri, modern ve samimi dekorasyonuyla birleştiren Kitchenette, 10 yıldır tüm lezzetlerini büyük bir özenle hazırlıyor.

Her zaman taze içeriklerle hazırlanan lezzetli yemekler sunan Bebek Kitchenette şubesi de, “Yılbaşı menüsü” ile yeni yılı kutlamaya hazırlanıyor.

Geniş içki ve kokteyl menüsüyle de dikkat çeken Kitchenette, yeni yıla özel bir karşılama kokteyli hazırlayarak gecenin ilk ikramını misafirlerine sunuyor. Berry tadı ile tatlanan bir köpüklü şarap olan Testatoraso ile özel menü öncesi bir karşılama yapılıyor.

Bebek Kitchenette şubesinin yılbaşı menüsünün soğuk başlangıç lezzetleri arasında “Narenciye marineli somon gravlaks ve “Dereotlu hardal sos ile servis edilen pancar kreması ile haşlanmış bıldırcın yumurtası” bulunurken sıcak başlangıçlarda da “Fırınlanmış enginar ve keçi peyniri” ve “Naneli kabak sos ile cevizli domates marmeladı” bulunuyor.

Ana yemek olarak dileyen misafirler Fırında Fener Balığı yada Ağır ateşte pişmiş dana yanağı arasından seçimlerini yapabilirler.

Yeni yıla özel hazırlanan Baharatlı vanilyalı krema ve Puddingli tartölet ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapmak da mümkün.

Gece servisinde yer alan Fransız soğan çorbası, karamelize soğan, kızarmış ekmek üzerinde eritilmiş peynir ile de uzun yılbaşı akşamı lezzetli bir şekilde sonlandırılabilir.

DJ performansının gece boyunca yemeğe eşlik ettiği Bebek Kitchenette şubesi özel bir geceyi özel olarak kutlamak isteyen misafirlerini bekliyor.

Bebek Kitchenette’de Yılbaşı menüsü özel fiyatı kişi başı 125 TL’dir.

Rezervasyon için 0212 287 11 61/63

www.kitchenette.com.tr

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT