Little Caesars’tan Dev Kampanya!

Little Caesars’tan Dev Kampanya!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars’tan Dev Kampanya!

Little Caesars’tan 2 adet spesiyal orta boy pizza alan herkes yalnızca 26 TL’ye sevdikleriyle birlikte bu lezzet şölenine ortak oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 30, 2015

Dünyanın en çok tercih edilen pizza zincirlerinden olan Little Caesars’tan iki orta boy spesiyal pizza alan tüm pizza severler sadece 26 TL’ye sevdikleriyle birlikte enfes lezzetin tadını çıkarıyor.

Little Caesars’tan 2 adet spesiyal orta boy pizza alan herkes yalnızca 26 TL’ye sevdikleriyle birlikte bu lezzet şölenine ortak oluyor.

31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında pizza severler; Little Caesars’ın Acımasız Etli, Acımasız Tavuklu, Supreme, Çiftlik, Caesars Italiano veya Karışık pizza çeşitlerinden istediğini tercih edebiliyor. Sevdiklerinizle birlikte çoğalarak artan mutlu anlar, benzersiz Little Caesars kampanyaları ve lezzetleri ile dolup taşıyor.

Little Caesars’ın diğer fırsat ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr ve www.facebook.com/LittleCaesarsTR adresleri ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT