Mövenpick Hotel İstanbul`da Fondü ve Raklet Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mövenpick Hotel İstanbul`da Fondü ve Raklet Keyfi

Peynir tutkunlarına müjde… Mövenpick Hotel Istanbul, İsviçre lezzetlerini İstanbul’a taşıyor. 31 Aralık 2010 tarihine kadar AzzuR Restaurant’ta peynir fondü, trüf mantarlı fondü ve rakleti tadabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 7, 2010

7 Aralık 2010

Bu kış Alpler’in ruhuyla ısının.

Peynir tutkunlarına müjde… Mövenpick Hotel Istanbul, İsviçre lezzetlerini İstanbul’a taşıyor. Dünyanın en görülmeye değer güzelliklerinden biri olan Alp Dağları’nın eteklerindeki İsviçre, geleneksel mutfağında peynire verdiği özel yerle de tanınıyor. Bu mutfağın geleneksel lezzetleri soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak.

31 Aralık 2010 tarihine kadar AzzuR Restaurant’ta peynir fondü, trüf mantarlı fondü ve rakleti tadabilirsiniz. Arkadaşlarla geçirilen eğlenceli bir gece veya sevgilinizle başbaşa romantik bir yemek için mükemmel bir seçenek olan fondü çeşitleri; taze patates, karnabahar, brokoli ve küp şeklinde doğranmış taze baget ekmeği ile sunuluyor.

Çikolata düşkünleri ise taze meyveler ve Mövenpick dondurması eşliğinde servis edilen Lindt çikolata fondüye karşı koyamayacaklar.

Rezervasyon için: 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.

Adres: Büyükdere Caddesi 4.Levent / İstanbul
Telefon: 0212 319 29 29

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT