Mövenpick Hotel Istanbul’da Geleneksel Ramazan Sofralarının Keyfi...

Mövenpick Hotel Istanbul’da Geleneksel Ramazan Sofralarının Keyfi...

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mövenpick Hotel Istanbul’da Geleneksel Ramazan Sofralarının Keyfi...

AzzuR Restaurant’taki bu benzersiz ziyafetin ardından serinletici bir lezzetle ferahlamak için iftar büfesinde sunulan gurme Mövenpick dondurmalarını deneyebilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 24, 2016

11 Ayın Sultanı’na layık bir ziyafet...

Mövenpick Hotel Istanbul, 6 Haziran – 4 Temmuz 2016 tarihleri arasında Ramazan’a özgü geleneksel lezzetlerle bezenmiş, canlı fasıl müziğinin eşlik ettiği saraylara layık bir iftar büfesi sunuyor.

Başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan iftar büfesinde Ramazan şerbeti, zengin iftariyelikler, Ramazan pideleri, börekler, zeytinyağlılar, yöresel çorbalar, ızgara ve kebap çeşitleri, mantı, döner ve Türk ve Osmanlı yemek kültürünü yansıtan seçkin örneklerin yanı sıra güllaç, ayva tatlısı, kaymaklı ekmek kadayıfı ve fırın sütlaç gibi tatlılar yer alıyor. AzzuR Restaurant’taki bu benzersiz ziyafetin ardından serinletici bir lezzetle ferahlamak için iftar büfesinde sunulan gurme Mövenpick dondurmalarını deneyebilirsiniz.

İftar büfesi kişi başı KDV dahil 125 TL’dir. Rezervasyon için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz. www.movenpick.com/istanbul

Misafirleriniz için geleneksel iftar davetleri.
Mövenpick Hotel Istanbul, dostluk ve paylaşma zamanı Ramazan ayında çalışanları, iş arkadaşları ve misafirlerini geleneksel bir iftar davetinde ağırlamak isteyen şirketler için de özel iftar menüleri hazırladı. Size özel ayrılan salonlarda, 10 kişiden 400 kişiye kadar düzenleyeceğiniz iftar davetleriyle ilgili bilgi almak için 0212 319 29 29’dan Ziyafet Ofisi’ni arayabilirsiniz.

Ramazan2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT