Nisan'da Cezayir'de Lezzetli Tadım Menüleri Başlıyor!

Nisan'da Cezayir'de Lezzetli Tadım Menüleri Başlıyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Nisan'da Cezayir'de Lezzetli Tadım Menüleri Başlıyor!

Farklı damak zevkleri gözetilerek bir araya getirilen Tadım Menüleri, soğuk ve sıcak atıştırmalıklar, salata, ana yemek ve tatlılardan oluşan zengin içerikleri ile tadılmayı bekliyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 29, 2016

Cezayir’in yaratıcı mutfak ekibi tarafından bir araya getirilmiş lezzetler ile oluşturulan Tadım Menüleri, alışık olduğunuz Cezayir kalitesi ve sunumu ile Nisan ayı itibarıyla iştah açacak!

45 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak olan Tadım Menüleri’nde ister tek, ister iki kişilik seçenekler arasından tercihinizi yapabilir; ayrıca farklı Tadım Menüleri’nden seçerek masanızdaki çeşidi zenginleştirebilirsiniz.

Cezayir’in çok beğenilen tarihi binasında; özenle, şık ve aynı zamanda bir salon rahatlığında tasarlanan Private Room’da veya Beyoğlu'nda adeta bir vaha gibi olan Bahçe’de sevdiklerinizle keyifli yemekler yiyebilirsiniz. Farklı damak zevkleri gözetilerek bir araya getirilen Tadım Menüleri, soğuk ve sıcak atıştırmalıklar, salata, ana yemek ve tatlılardan oluşan zengin içerikleri ile tadılmayı bekliyor!

Öğle Yemeklerinizde Kendinize Cezayir’de Mis Gibi Bahar Havası Hediye Edin!

Güneşin kendini göstermesiyle gelişini kutladığımız bahar aylarında, tüm gün ofis içerisinde veya sıkışan trafikte aracınızın içinde temiz hava almak için fırsatınız olmuyorsa ve güneşin parlayan yüzünün sizi ısıtmasına özlem duyuyorsanız; öğle yemeklerinizi İstanbul’un güzide tarihi binalarından olan Cezayir’in sihirli bahçesinde yiyerek enerji depolamaya davetlisiniz!

Çalışmak için tek ihtiyacı telefonu ve bilgisayarı olanlar için de sessiz, rahat ve elverişli bir ortam sunan Cezayir'in bahçesi, güler yüzlü ve özenli servis anlayışı ile, şehrin karmaşasından ve stresinden uzak yemyeşil ortamda motivasyonunuzu artıracak.

Cezayir’in alışık olduğunuz kalitesi ile hazırlanan lezzetler ve bahçe keyfi ile kendinize gün içinde ayıracağınız bir saat, sizi zinde ve dinlenmiş hissettirecek.

Cezayir’den Zengin Kahvaltı Menüleri!

Kaliteli malzemeler ile, Cezayir’in yenilikçi mutfak ekibi tarafından hazırlanan; sade ve şık sunumları ile Kahvaltı Menüleri Nisan ayında sizi bekliyor!

Güne Cezayir’in yemyeşil bahçesinde başlarken, pastane ürünlerinin ağırlıkta olduğu veya zengin bir Türk kahvaltısının sunulduğu menülerden seçmek damak zevkinize kalmış. Tek veya iki kişilik seçeneklerin sunulduğu farklı Kahvaltı Menüleri, günün en önemli öğününde, güler yüzlü servis ve kaliteli hizmet ile kendi öneminizi bir kere daha hissetmeniz ve kendinizi ödüllendirmeniz için zevkle oluşturuldu.

cezayir@cezayir-istanbul.com
cezayir-istanbul.com
0 212 245 99 80
Hayriye Cad. 12 Galatasaray Beyoğlu / İstanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT