Özsüt ile Yeni Yıl Mutluluk Tadında

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt ile Yeni Yıl Mutluluk Tadında

Birbirinden leziz ürünleri ile her türlü damak tadına hitap eden Özsüt, 75 yıllık tecrübesiyle 2014’te de en lezettli anların ev sahibi olmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 18, 2013

Özsüt’ün ‘Mutluluk Tadında’ isimli özel pastaları, yılbaşı sofralarının da en renkli ve en leziz tatları olacak.

Türkiye’nin Pastacısı Özsüt, tüm kutlamalarda olduğu gibi, yeni yıl kutlamalarında da sofralardaki yerini almayı bekliyor.

Yılbaşına özel olarak hazırlanan Özsüt’ün ‘Mutluluk Tadında’ pastaları birbirinden farklı lezzetlerden oluşuyor. Özel süslenen vişneli veya frambuazlı Karaorman ve yaban mersini kreması, şeftali parçaları ile tropik bir lezzet tufanı Özsüt’ün Aynası, Türkiye’nin Pastacısı’nın meyveli pasta konusundaki ustalığını yansıtıyor. 2014 kutlamalarında tadı damaklarda kalacak bir diğer pasta ise karamel parfe ve çikolatalı mousse lezzetini bir arada barındıran Karnaval… Özsüt ustalarının dünyaca ünlü çikolata markası Valrhona çikolatası ile hazırladığı Kanaş ise sevenlerine dillere destan bir ziyafet yaşatıyor.

Birbirinden leziz ürünleri ile her türlü damak tadına hitap eden Özsüt, 75 yıllık tecrübesiyle 2014’te de en lezettli anların ev sahibi olmaya devam ediyor. Kaliteli, doğal, güvenilir hammaddelerle, usta ellerde hazırlanan ve katkı maddesi içermeyen ürünlerini pasta severler ile buluşturan Türkiye’nin Pastacısı, bu yılbaşı kutlamalarında da tüm sofralarda yer almayı sürdürecek.

Yılbaşı 2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT