Özsüt Sütlü Lezzetleri Jersey Sütü ile Şimdi Çok Daha Besleyici!

Özsüt Sütlü Lezzetleri Jersey Sütü ile Şimdi Çok Daha Besleyici!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt Sütlü Lezzetleri Jersey Sütü ile Şimdi Çok Daha Besleyici!

ütlü tatlılarında, dondurmalarında ve özel yapım Özsüt kaymağında saf Jersey ineğinden elde edilen sütü kullanmaya başlayan Özsüt, lezzetine lezzet katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 11, 2023

Özsüt, dünyanın en kaliteli sütü olarak kabul edilen Jersey Sütü ile sütlü lezzetlerine efsane bir dokunuş yapıyor. Pek çok yönden benzersiz bir bileşen olan Jersey Sütü, ortalama bir inek sütüne oranla içerdiği kalsiyum, protein ve yağ oranı ile çok daha sağlıklı ve çok daha besleyici. Sütlü tatlılarında, dondurmalarında ve özel üretim Özsüt kaymağında Jersey Sütü kullanmaya başlayan marka, böylelikle kalite ve lezzet çıtasını bir üst noktaya taşıyor.

Bu yıl 85. yaşını kutlayan Özsüt, 1938 yılından bugüne aynı ustalık ve aynı reçetelerle hazırladığı sütlü lezzetlerine dünyanın en kaliteli sütü ile eşsiz bir dokunuş yapıyor. Sütlü tatlılarında, dondurmalarında ve özel yapım Özsüt kaymağında saf Jersey ineğinden elde edilen sütü kullanmaya başlayan Özsüt, lezzetine lezzet katıyor.

Daha fazla protein, kalsiyum, fosfor ve yağ içeriyor
Anavatanı İngiltere ile Fransa arasındaki kanal adalarından biri olan Jersey adasına dayanan Jersey Sütü, besin değeri olarak benzersiz bir bileşen… Ortalama bir inek sütü ile karşılaştırıldığında kalsiyum, protein, yağ oranı ve vitaminler açısından çok daha besleyici ve sağlıklı olan bu mucizevi süt, insan sağlığı için önemli pek çok besin öğesini içeriğinde barındırıyor. Diğer sütlere oranla %15 daha fazla protein, %18 daha fazla kalsiyum, %10 daha fazla fosfor ve %57 daha fazla süt yağı içeren Jersey Sütü lezzetliyle de ön plana çıkıyor.

Faydaları saymakla bitmiyor!
Avrupa Birliği onaylı olan bu benzersiz sütün faydaları saymakla bitmiyor. Kış aylarında bağışıklık sisteminin zayıflamasıyla artış gösteren üst solunum yolu enfeksiyonlarında koruyucu kalkan oluşturan Jersey Sütü, bağışıklıktan zekâ gelişimine pek çok konuda etkili. İçerdiği çinko, iyot, B2, B6, B12 vitaminleri ve araşidonik asit, linoleik asit gibi esansiyel yağ asitleri ile beyin ve zekâ gelişimini; protein, kalsiyum ve fosfor ile ise kalp ve damar sağlığını destekliyor.

Bu mucizevi sütle, hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmadan özenle hazırlanan sütlü lezzetler, deneyimlemek isteyenler için Özsüt’lerde yerini alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT