Özsüt’te Tatlı Sonbahar!

Özsüt’te Tatlı Sonbahar!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’te Tatlı Sonbahar!

Özsüt, bu sonbahar tatlı severleri cezbetmeye geliyor. Tadı damaklardan silinmeyen Özsüt’ün benzersiz lezzetlerinden Vişneli Charlotte, Eylül ayına özel fiyatıyla satışa sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 2, 2021

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, sonbaharı tatlı severleri cezbedecek enfes lezzetleri ile karşılıyor. Tadı damaklardan silinmeyen Vişneli Charlotte, Eylül ayına özel fiyatı ile 115 TL’den satışa sunuluyor. Sonbaharın tadını kahve eşliğinde çıkarmak isteyenleri ise tatlı keyfine keyif katacak sıcacık kahveler bekliyor…

Özsüt, bu sonbahar tatlı severleri cezbetmeye geliyor. Tadı damaklardan silinmeyen Özsüt’ün benzersiz lezzetlerinden Vişneli Charlotte, Eylül ayına özel fiyatıyla satışa sunuluyor.

Özel charlotte keki katları arasında İngiliz Kreması ve Fransız Sütlacı ile hazırlanan ve üzerine dalından koparılmış taze vişne taneleri ile bezenen Vişneli Charlotte, Eylül ayı boyunca sadece 115 TL’lik (6 kişilik) fiyatıyla Özsüt’lerde yerini alıyor.

Vazgeçilmez ikili
Özsüt, Eylül kampanyasına tatlıların vazgeçilmez eşlikçisi kahveyi de dahil ediyor. Kokusu ve aroması ile kahve severlerin gününü güzelleştirecek Americano, Filtre Kahve, Latte ya da Cappucino seçenekleri ile bir dilim Vişneli Charlotte yalnızca 35 TL’ye satışa sunulacak.

Özsüt’ün tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmadan hazırladığı eşsiz lezzeti Vişneli Charlotte, Eylül ayı boyunca özel fiyatıyla pasta severleri Özsüt’lerde bekleyecek…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT